• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Asbest in tegels

  Asbest in tegels

  Asbest is al meer dan 20 jaar verboden in Nederland, maar het materiaal wordt nog iedere dag aangetroffen bij diverse woningen en panden. Vooral bij keuken- en wc tegels is de kans aanwezig dat er nog sporen van asbest aanwezig zijn.

  Asbest in tegels laten verwijderen?

  Hoe herken je asbest in/op tegels?

  Wanneer je een keuken of wc hebt geplaatst voor 1993 is er een kans dat er nog restanten asbest aanwezig zijn. Het gaat meestal om harde tegels met een gevlamd motief. In veel gevallen gaat het om hechtgebonden asbest, wat als voordeel heeft dat het niet perse verwijderd hoeft te worden. Wanneer je echter besluit om jouw keuken te verbouwen is het verstandig om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Je kunt natuurlijk ook direct gratis offertes aanvragen.

  Meer informatie?

  Kosten verwijderen asbest in tegels

  Voor het verwijderen van asbest rekenen de aangesloten specialisten per vierkante meter ruimte kosten. Wanneer je asbest in de keuken wilt laten verwijderen ben je ongeveer tussen de 750 – 850 euro kwijt. Wil je weten hoeveel de kosten voor asbestverwijdering in jouw situatie zijn? Vraag eenvoudig tot maximaal 4 offertes aan van aangesloten specialisten. Jij vergelijkt en kiest uiteindelijk de beste deal!

  Asbest in tegels laten verwijderen?

  Tegels met asbest zelf verwijderen

  Het is volgens de wet toegestaan om een oppervlakte tot 35 vierkante meter met asbest zelf te verwijderen. Wel moeten we vermelden dat de mogelijke gevolgen van verkeerd weghalen strafbaar zijn en tot hoge boetes kan leiden.

  Vergelijk meer dan 200 aangesloten specialisten

  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal