Asbest om leidingwerk

Pascal van de Beek
Product Specialist
2 minuten

In Nederland ligt 35.000 kilometer aan gas, water en rioleringsbuizen gemaakt van asbest cement zogeheten AC buizen. Sinds enkele tientallen jaren is bekend dat er ernstige gevolgen aan asbest verbonden zijn. Heb je plekken in jouw pand waar deze buizen zichtbaar zijn zoals in de kelder? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vraag gratis offertes aan. Onze experts uit het Slimster-netwerk zullen zo snel mogelijk contact opnemen om de situatie te bekijken.

Asbest om leidingwerk laten verwijderen?
Asbest offerte aanvragen

Plaaster isolatie

Asbest is zoals gezegd in veel verschillende plekken rond en in het huis te vinden. Eén van de plekken waar je het mogelijkerwijs tegen kan komen is om de warmteleidingen in de kelder of zolder. Deze leidingen werden vroeger voorzien van een soort van isolatielaagje dat is gemaakt van asbest. Door veroudering dan wel andere omstandigheden laat het isolatie laagje los, waardoor er een brokkelige asbest laag over blijft.

Onze aangesloten specialisten raden jou aan om deze ruimtes op dit moment niet te betreden en adviseren je dan ook om zo snel mogelijk contact op te nemen. Asbest in deze staat is levensgevaarlijk voor jouw gezondheid en moet vakkundig worden verwijderd.

Meer informatie over soorten asbest?
Asbestsoorten

Kosten asbest verwijderen om leidingen

Heb jij last van asbest om jouw leidingen en je wilt deze laten verwijderen? De kosten voor het verwijderen van asbest om leidingwerk is erg prijzig en kan verschillen per aangesloten specialist. Het grootte van het materiaal speelt een belangrijk rol binnen de kosten, maar ook de hoeveelheid en soort asbest. Benieuwd naar de exacte kosten voor asbestsanering? Vraag gratis offertes op via Slimster en jij bent verzekerd van de beste deal.

Asbest laten verwijderen?
Asbest offerte aanvragen

Video asbest herkennen om leidingen

Bekijk onderstaande video met informatie over hoe je het beste asbest om leidingwerk kunt herkennen:

(Bron video: Clevers Asbestsanering)

Neem contact met ons op

Het inademen van asbest vezels heeft gevolgen voor jouw algehele gezondheid. Wij van Slimster willen jou graag helpen bij het identificeren en/of verwijderen van deze asbest. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem telefonisch contact met ons op of vraag gratis en vrijblijvende offertes aan.

Vergelijk meer dan 200 aangesloten specialisten

Asbestverwijdering Ede
MC-Asbestverwijdering
Muric
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal