Vriezers met 80 liter inhoud

Vriezers van 80 liter worden door veel mensen als een fijne maat gezien. Met een 80l diepvries heb je een tafelmodel met meestal drie of vier laden, wat genoeg is om regelmatig in te kunnen vriezen. Heb je een vriezer van 100 liter of meer, dan is dat duur om te kopen en in het stroomgebruik. Daarnaast is het een flink ruimte slurpend apparaat en kost het veel tijd en moeite met schoonmaken. Op Slimster.nl vergelijk je alle vriezers met 80 liter inhoud kieskeurig en zo vind je beslist de beste online aanbieding!

9 resultaten

AEG ATB48E1AW

Tafelmodel vriezer , 81 l , No Frost: Nee
AEG ATB48E1AW voorkant
€ 399,-
Tafelmodel vriezer

AEG ATS48F1AW

Tafelmodel vriezer , 81 l , Energieklasse F
AEG ATS48F1AW
€ 419,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse F

Severin GS 8858

80 l , Energieklasse C , 84.5 cm
Severin GS 8858 linker voorkant
€ 349,-
Energieklasse C

Severin GS 8857

Tafelmodel vriezer , 80 l , Energieklasse E
Severin GS 8857 linker voorkant
€ 239,-
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E

Zanussi ZYAN8FW0

Tafelmodel vriezer , 81 l , 10 l
Zanussi ZYAN8FW0 voorkant
€ 295,-
Tafelmodel vriezer

AEG ATB48F1AW

81 l , Energieklasse F , No Frost: Nee
AEG ATB48F1AW open
€ 415,-
Energieklasse F

Vriezers met 80 liter inhoud vergelijken

Heb je de knoop doorgehakt en besloten dat 80 liter de perfecte maat is voor jou? Bekijk dan het overzicht van vriezers goed. Dit is momenteel het volledige aanbod van 80l-vriezers bij (betrouwbare) webwinkels. Via het menu aan de linkerzijde kun je aangeven wat je wensen zijn, waardoor je de selectie verder kunt verfijnen. Vergelijken en bestellen van vriezers is een peulenschil dankzij Slimster.

Zoek jij een vriezer met een andere inhoud?
Bekijk alle inhouden

Verschillen tussen 80l vriezers

Er zijn een aantal verschillen en overeenkomsten tussen de 80l vriezers die je bij Nederlandse webshops kunt kopen:

  • Het zijn allemaal tafelmodellen, dus diepvriezen van ongeveer tafelhoogte die over een aantal laden beschikken en waarvan de deur aan de voorkant opengaat (in tegenstelling tot bij een vrieskist, waarvan de deksel naar boven opengaat).
  • Vaak hebben ze de energielabels E of F Tafelmodellen zijn vaak niet zo zuinig. Wie zijn stroomrekening beperkt wil houden en het milieu wil sparen, kan beter voor een A+++ tafelmodel diepvries gaan.
  • Deze tafelmodel diepvriezers moeten vaak functies als supervriezen, etagefrost en no-frost ontberen. Stel je prijs op dit soort gebruiksgemakkelijke functies, dan ligt een vrieskast meer voor de hand.
  • Sommige 80l vriezers zijn ongeveer twee keer zo duur als de goedkopere, maar het is logisch dat een Bosch-premium vriezer wat duurder is dan een Everglades-prijsstunter.