Vriezers met 60 liter inhoud

Vriezers met 60 liter inhoud

Vriezers met een vriesruimte van 60 liter zijn geschikt voor mensen die niet al te intensief gebruik maken van hun diepvries. Het kan een mooie aanvulling zijn op je koelkast (met of zonder vriesvak). Wanneer je gaat voor een 60l vriezer, zul je doorgaans uitkomen bij een tafelmodel vriezer. Op Slimster.nl vergelijk je alle vriezers met een inhoud van 60 liter eenvoudig, zodat jij snel de beste deal vindt!

4 resultaten
Severin GS 8856
Tafelmodel vriezer , 60 l , Energieklasse E
Severin GS 8856 linker voorkant
Geen reviews
€ 249,-
1 prijs
Tafelmodel vriezer
Energieklasse E
WLA TF600W
60 l , Energieklasse F , No Frost: Nee
WLA TF600W
Geen reviews
€ 209,-
1 prijs
Energieklasse F
Salora 47FRT60WH
60 l , Energieklasse F , No Frost: Nee
Salora 47FRT60WH
Geen reviews
€ 189,-
1 prijs
Energieklasse F
WLA TF600B
60 l , Energieklasse F , No Frost: Nee
WLA TF600B
Geen reviews
€ 209,-
1 prijs
Energieklasse F

Vriezers met 60 liter inhoud vergelijken

Een vriezer met 60 liter netto vriesruimte is ideaal voor kleinere gezinnen of als aanvulling op bijvoorbeeld een koelvriescombinatie, die toch net niet genoeg vriescapaciteit heeft. Op Slimster.nl kun je alle merken en modellen vergelijken op kenmerken die voor jou belangrijk zijn. Zo vergelijk je bijvoorbeeld op prijs, energieklasse en aantal vriesladen. Heb jij een geschikt model gevonden? Dan zie je direct de prijzen van alle webshops. Vergelijk deze kieskeurig en je vindt beslist de beste online aanbieding!

Zoek jij een vriezer met een andere inhoud?
Bekijk alle inhouden

Kenmerken van een 60l vriezer

In een 60l vriezer kun je toch best wel wat kwijt. Een vriezer met een vriesruimte van 60 liter is in ieder geval groot genoeg voor een aantal lades. Die lades helpen je bij het ordenen van je spullen en het beschermen ervan. In de lades is genoeg ruimte voor diepvriesmaaltijden, ingevroren groenten en je kunt er zelfs pizza’s in kwijt.

Het onderhoud van een vriezer met een inhoud van 60 liter is een piece of cake. Wanneer je hem moet ontdooien om af te komen van het ijslaagje dat doorgaans in de vriezer ontstaat, ben je waarschijnlijk binnen een kwartiertje klaar met de klus. Je zet de vriezer uit, haalt de lades eruit, een doekje door de vriezer en klaar ben je.

Een vriezer van dit formaat past in bijna elke ruimte. De hoogte zal meestal niet uitkomen boven de 85 centimeter en de breedte niet boven de ongeveer 50 centimeter. Dat compacte formaat maakt dit soort vriezers een goedkopere en energiezuinigere optie.

Aandachtspunten bij het kopen van een 60 liter vriezer

Het aanbod van vriezers met 60 liter vriesruimte is niet heel erg groot. Wil je meer te kiezen hebben, ga dan voor een diepvries met een grotere inhoud, bijvoorbeeld 85 liter. Dat komt doordat mensen die kiezen voor een vriezer, dat meestal doen omdat ze regelmatig grotere hoeveelheden levensmiddelen willen invriezen. Een vriezer van 60 liter is dan al snel te klein. Toch geïnteresseerd in een diepvries van dit formaat? Op Slimster.nl heb je een volledig overzicht.