Vriezers met 300 liter inhoud

Vriezers met 300 liter inhoud

Een vriezer met een inhoud van 300 liter is niet voor iedereen geschikt. De meeste mensen hebben genoeg aan een diepvries met een inhoud zo tussen de 85 en 250 liter. Het aanbod van vriezers in het 300L segment is dan ook wat beperkt. Maar heb jij een groter huishouden, koop jij regelmatig groot in bij de slager of de groenteboer, of heb je je vriezer misschien nodig voor je bedrijf(je)? Dan is de kans aanwezig dat een driehonderd liter vrieskist of vrieskast voor jou de juiste keuze is.

9 resultaten

Bosch GSN51DWDP

290 l , Energieklasse D , No Frost: Ja
Bosch GSN51DWDP
€ 778,-
Energieklasse D

Beko HSA32530N

Vrieskist , 298 l , Energieklasse F
Beko HSA32530N voorkant
€ 439,-
Vrieskist
Energieklasse F

Fagor FCC300M

292 l , Energieklasse F , No Frost: Nee
Fagor FCC300M
€ 525,-
Energieklasse F

Vriezers met 300 liter inhoud vergelijken

Op deze pagina vind je het overzicht van vriezers met een inhoud van driehonderd liter. Let goed op het energielabel en het stroomverbruik per jaar. Bij een grote vriezer kan het op jaarbasis makkelijk een paar tientjes schelen wanneer je de keuze maakt voor een zuiniger model. Op Slimster.nl vergelijk je alle vriezers met 300l netto inhoud op kenmerken die jij belangrijk vindt. Vergelijk bijvoorbeeld op prijs, aantal lades en functies als No Frost. Door kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding!

Zoek jij een vriezer met een andere inhoud?
Bekijk alle inhouden

Waarom een vriezer met 300L vriesruimte?

In de meeste gevallen is een grote vriezer met 300 liter vriesruimte een vrieskist, maar er is ook een aantal vrieskasten met deze inhoud. Vrieskisten hebben geen lades en daardoor blijft er meer ruimte over voor je producten.

Belangrijk om op te letten bij de aanschaf van een 300l vriezer is of hij voorzien is van No Frost of Low Frost. Bij vriezers met deze functie hoef je de diepvries niet of veel minder vaak te ontdooien. Het ontdooien en schoonmaken van een vriezer met deze inhoud kan een hele klus zijn. Het scheelt je dus veel werk als je een grote vriezer mét deze functies koopt.

Voor je overgaat tot de aanschaf van een 300 liter vriezer, is het belangrijk goed na te denken of je écht zo veel ruimte in je vriezer nodig hebt. Het is zonde wanneer het apparaat leeg staat en alle energie opgaat aan het koelen van lucht in plaats van jouw levensmiddelen of ijsjes.