Vriezers met 150 liter inhoud

Vriezers met een inhoud van 150 liter zijn meestal vrieskasten, maar er zijn ook vrieskisten met deze inhoud op de markt. Niet alle merken hebben de 150L vriezer in de aanbieding. Op Slimster.nl vergelijk je de verschillende vriezers met deze inhoud, maar je kunt natuurlijk ook verder kijken naar grotere of kleinere diepvriezen. We leggen je eerst uit wat de voordelen zijn van een 150 liter vriezer en geven je advies over het bepalen van de juiste hoeveelheid vriesruimte.

2 resultaten
ETNA VV6143NWIT
155 l , Energieklasse E , No Frost: Ja
ETNA VV6143NWIT
10
1 review
€ 467,-
5 prijzen
Energieklasse E
Inventum VR1420
Vrieskast , 153 l , No Frost: Nee
Inventum VR1420 voorkant
8,0
2 reviews
€ 419,-
4 prijzen
Vrieskast

Vriezers met 150 liter inhoud vergelijken

Ben jij op zoek naar een mooie vrieskist of vrieskast met een netto vriesruimte van 150 liter? Op Slimster.nl vergelijk je eenvoudig alle geschikte modellen. Door gebruik te maken van ons handige filtersysteem vergelijk je vriezers op kenmerken die voor jou belangrijk zijn. Zo vergelijk je bijvoorbeeld op prijs, energieklasse en aantal diepvriesladen. Heb jij een geschikt model gevonden? Vergelijk dan alle prijzen van de webshops kieskeurig om de beste online aanbieding te vinden!

Zoek jij een vriezer met een andere inhoud?
Bekijk alle inhouden

Voordelen van de vriezer met 150 liter vulruimte

Een 150L diepvries is een ruime vriezer, waarbij je je er geen zorgen over hoeft te maken dat je je spullen niet kwijt kunt. Er is plek genoeg voor grote voorraden levensmiddelen.

Erg fijn voor de chaotische medemens én personen die van organiseren houden: vriezers met een inhoud van 150 liter zijn meestal ingedeeld met meerdere lades. Die lades zijn over het algemeen transparant, dus je ziet direct wat je waar hebt opgeborgen. Soms worden er in plaats van lades ook opbergbakken meegeleverd die je in de vriezer kunt schuiven.

Vrieskasten met 150 liter vriesruimte zijn in het algemeen op zijn breedst zo rond de 90 centimeter en maximaal rond de 140 centimeter hoog. Dat formaat past makkelijk bij een koelkast. Je kunt beide apparaten dus naast elkaar plaatsen, zonder dat het raar oogt.

Hoe weet ik of 150L voor mij geschikt is?

Bij het bepalen van de juiste hoeveelheid vriesruimte, moet je goed bedenken waar je de vriezer precies voor nodig hebt. Een belangrijke factor daarbij is het aantal personen dat gebruik zal maken van de diepvries. Een vriezer van 150 liter is misschien wat aan de ruime kant voor een vrijgezel of een stelletje. Maar voor gezinnen met meerdere kinderen of studentenhuizen, is deze hoeveelheid vriesruimte juist erg geschikt.