Ignis vrijstaande vaatwasser kopen

Ignis vrijstaande vaatwassers

Ignis is een bekend merk voor huishoudelijke producten. Het bedrijf heeft deze bekendheid verkregen vanwege haar zeer hoge kwaliteit huishoudelijke apparaten. De vrijstaande vaatwassers zijn hiervan een perfect voorbeeld. Ze excelleren op meerdere terreinen. Om te beginnen vanwege het uitgebreide pakket aan functies. Zo leveren de IGNIS vrijstaande vaatwassers jou handigheden als Uitgestelde Start, een kort/snel programma en bijvoorbeeld Resttijdindicatie. Het gaat niet ten koste van de energiezuinigheid, die met energielabel A+ en een Eco-functie dik in orde is. Met 48 dB zijn het machines met een normaal geluidsniveau. Ignis is een absolute aanrader! Niet alleen voor vaatwassers, maar ook voor wasdrogers is Ignis een slimme keus.

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Ignis vrijstaande vaatwassers vergelijken

De verschillende modellen vrijstaande vaatwassers van Ignis zijn op een uiterst gemakkelijke wijze met elkaar te vergelijken. Hiervoor maak je gebruik van ons handige keuzemenu. Deze zie je hier links in beeld en je kunt hier jouw voorkeuren opgeven wat betreft de apparaten. Zo kun je zelf aangeven of ze over bepaalde functies dienen te beschikken, wat het geluidsniveau dient te zijn en binnen welke prijscategorie je wenst te zoeken. De geschikte apparaten verschijnen op deze pagina, waarna je ze gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Dit doe je door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Je kunt de modellen gemakkelijk online kopen via Slimster. Wil je een overzicht van alle vrijstaande vaatwassers die op onze site staan? Dat kan ook!

Losstaande IGNIS afwasmachine

Een keuze voor Ignis, betekent een omarming van functionaliteit. De afwasmachines beschikken namelijk over veel handige functies, zoals bijvoorbeeld Uitgestelde Start. Hiermee kun je het beginpunt van jouw vaatwasprogramma gemakkelijk en snel uitstellen tot uren in de toekomst. Dankzij Resttijdindicatie kun je bovendien gemakkelijk zien hoe ver ieder wasprogramma is, zodat je zelf kunt inschatten hoe lang je nog hebt voor jij de vaat weer in de kast kunt opbergen.

Een andere handigheid is de functionaliteit Waterbeveiliging. Ieder apparaat kan defect raken. In het geval van vaatwassers kan een overstroming van water dan het gevolg zijn. Ignis zorgt er dankzij deze functie voor dat de watertoevoer in zo een geval gestopt wordt, zodat de waterschade beperkt blijft.

Daarnaast geven de modellen was- en droogresultaat A, waardoor jouw vieze vaat weer uiterst schoon uit de machine zal komen. Ze beschikken over energielabel A+, wat wordt onderstreept door het feit dat de modellen een speciale Eco-stand hebben. Dankzij deze stand kun je op een energiezuinigere manier de vaat wassen. De IGNIS vaatwassers hebben maar liefst vijf unieke wasprogramma’s, waaronder een kort/snel programma. Dit programma is ervoor bedoeld om het voor jou mogelijk te maken een zeer snelle was voor de vaat te draaien. Heb jij visite die over een uur bij je is? Maak dan gebruik van zo een functie. We zeiden het al: Ignis omarmt functionaliteit. Doe jij mee?

Losse vaatwasser met beste prijs/kwaliteitsverhouding?
Beste vaatwassers

Voordelen vrijstaande Ignis vaatwasser

  • Uitgestelde Start
  • Resttijdindicatie
  • Waterbeveiliging
  • Energiezuinig (A+)
  • Eco-stand
slimster
Slimster vindt prijs vergelijken erg belangrijk. We willen namelijk dat jij gemakkelijk de beste aanbieding vindt voor een nieuwe IGNIS vrijstaande vaatwasser. Check dus snel de laagste prijzen!