Electrolux vrijstaande vaatwasser kopen

Electrolux vrijstaande vaatwassers

Een goed merk voor jouw huishoudelijke apparaten is Electrolux. Dit bedrijf is actief binnen veel takken van de markt van de huishoudelijke apparaten. Hierdoor heeft het merk veel ervaring opgedaan, dat zich vertaalt naar innovatieve technologie. De hoge kwaliteit modellen van Electrolux zijn dan ook zeer energiezuinig, met een energielabel dat dikwijls A+++ is. Je kunt tevens kiezen voor uiterst stille apparaten. Het record voor dit merk ligt zelfs op 39 dB, waarmee je kiest voor een muisstil apparaat. Vrijwel alle Electrolux vaatwassers hebben 12 couverts, waarmee ze perfect te gebruiken zijn in grotere huishoudens. Electrolux brengt gemak naar jouw huishouden! Electrolux heeft ook andere modellen vaatwasser in haar assortiment zitten. Wat dacht je van de Electrolux inbouw vaatwassers? Vergelijk deze afwasmachines via Slimster.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Electrolux vrijstaande vaatwassers vergelijken

Wanneer je de verschillende Electrolux vrijstaande vaatwassers wilt vergelijken, kun je gebruik maken van onze handige website. Slimster gebruikt een filtermenu waar je zelf aan kunt geven welke eigenschappen van de vaatwassers belangrijk zijn voor jou. Misschien ben je op zoek naar een vaatwasser met bepaalde functies of een model met de juiste afmetingen voor jouw woning. Geef het eenvoudig en snel aan op onze website, zodat je altijd de juiste resultaten krijgt. De perfecte machines vind je vervolgens op deze pagina in beeld. Je kunt ze bekijken en vergelijken door per keer maximaal vier modellen te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Online kopen kan vervolgens via Slimster.nl! Je kunt alle vrijstaande vaatwassers vergelijken op prijs en specificaties als je naar onze vergelijkingspagina gaat.

Losstaande Electrolux vaatwasser

Electrolux is een merk dat veel verschillende modellen vrijstaande vaatwassers op de markt heeft. Op deze wijze kun je kiezen voor duurdere naast goedkopere modellen, zodat je precies kunt gaan voor de apparaten waarnaar je op zoek bent. De Electrolux vaatwassers zijn beschikbaar met energielabel A tot maar liefst A+++. Daarnaast kun je gaan voor een model met een dB van 49, maar ook voor een model van slechts 39 dB. Bij Electrolux krijg je zelf de keuze om een vrijstaande vaatwasser uit te kiezen die aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Wat betreft de functionaliteit van de afwasmachines is Electrolux ook een grote aanrader. Wat dacht je van functies als Uitgestelde Start en Resttijdindicatie? Dankzij deze eerste functie geniet je van de mogelijkheid om het startpunt voor jouw wasprogramma uit te stellen. Resttijdindicatie betekent dat je altijd op de hoogte bent van hoe ver jouw vaatwasprogramma op dit moment is. De apparaten van Electrolux hebben ook enkele energiebesparende functies ingebouwd gekregen, zoals Beladingssensor en Aquasensor. Deze eerste functie meet hoeveel water en stroom er nodig is voor de vaat en de tweede functie bepaalt hoeveel wasmiddel je nodig zult hebben. Zo gebruik je nooit teveel! Maak je daarnaast gebruik van de functie Halve Belading, dan kun je eenvoudig een halve vaat schoonmaken met de helft van de stroom en het water. Dankzij Electrolux krijgt besparen de hoofdletter ‘B’.

Bekijk de Beste Koop en Getest vrijstaande vaatwassers!
Beste vrijstaande vaatwassers

Voordelen vrijstaande Electrolux afwasmachine

  • Uitgestelde Start
  • Beladingssensor
  • Zeer energiezuinig (A – A+++)
  • Halve Belading
  • Zeer stil (39 dB – 49 dB)
Kies jij voor een energiezuinige Electrolux vaatwasser? Dan bespaar je elke maand op je energierekening. Daarnaast is het lagere stroom- en waterverbruik gunstig voor ons milieu!