Samsung Smart TV's vergelijken

Samsung Smart TV's

Samsung is onbetwist de grootste speler als het gaat om Smart TV's. De fabrikant heeft in de afgelopen jaren erg veel geld geïnvesteerd in hun eigen online platform (Tizen) en verschillende wijzigingen en toevoegingen aangebracht om het gebruiksgemak en gebruikservaring te verhogen. Zo heeft Samsung bijvoorbeeld Smart Interaction geïntroduceerd. Een nieuwe methode om met spraak en handen de televisie te besturen. Maar ook andere handige features maken deze Samsung Smart TV's net even een stukje beter ten opzichte van de concurrentie en elk jaar weet Samsung hun voorsprong te vergroten. Via Slimster kun je alle modellen vergelijken en vind je snel de beste online aanbieding!

203 resultaten
Samsung UE43AU8070
43 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Samsung UE43AU8070
Geen reviews
€ 429,-
1 prijs
43 inch
4K Ultra HD
Samsung UE50TU7100
50 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Samsung UE50TU7100
Geen reviews
€ 429,-
1 prijs
50 inch
4K Ultra HD
Samsung UE75TU7000
75 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Samsung UE75TU7000
Geen reviews
€ 912,-
1 prijs
75 inch
4K Ultra HD

Samsung Smart TV's vergelijken

Zoek jij een Smart televisie met veel functies en apps? Dan is een Samsung Smart TV een goede keus. Voordat je beslist welk model je gaat kopen is het slim om kieskeurig te vergelijken. Wij van Slimster helpen je hier graag bij! Met onze filteropties kom jij snel tot de beste televisie met internet. Vergelijk op kenmerken als HD-beeldkwaliteit, HDR-ondersteuning en beeldformaat. Heb jij een Samsung televisie gevonden die aan jouw wensen voldoet? Check de prijzen op de productpagina en ontdek welke webshop de laagste prijs heeft!

Maakt Samsung de beste smart televisies?
Beste Smart TV

Samsung Tizen Smart TV

Het Tizen besturingssysteem is door Samsung ontwikkeld en sinds 2015 wordt dit systeem gebruikt op al hun Smart TV's. Samsung Tizen werkt snel en intuïtief. Dit maakt het voor jou gemakkelijk om alle functies en apps te gebruiken. De Tizen televisies navigeren erg makkelijk en daarom werd dit platform door De Consumentenbond als meest positieve systeem beoordeeld in vergelijking met andere platforms. Smart TV's met Tizen beschikken over veel standaard apps, maar bieden ook de mogelijkheid om nieuwe applicaties te installeren.

Sociale televisie

Met een Samsung Smart TV is het erg makkelijk om contact te houden met vrienden of familie. De integratie van social media is ver doorgevoerd bij Samsung en behoort tegenwoordig ook tot de standaard Apps, zoals Twitter en Facebook. Het plaatsen van een statusupdate of reageren op een status is nog nooit zo kinderlijk eenvoudig gegaan.

Tot 2016 was het ook mogelijk om Skype te gebruiken op een Smart TV van Samsung. Je kon dan gebruik maken van de ingebouwde webcam (indien beschikbaar) of een zelf gekochte webcam om te bellen via internet met vrienden of familie. Helaas wordt deze functie niet meer ondersteund door Smart TV's.

samsung smart hub
smart tv samsung

Samsung Smart apps

Gezien de markt is het zeker niet onverwacht dat ook veel Nederlandse ontwikkelaars hun applicaties in de downloadwinkel willen hebben van Samsung. Inmiddels hebben tientallen bedrijven hun diensten via dit online platform beschikbaar gesteld. Nederlandse applicaties die wij onder andere terugvinden zijn Nu.nl, NOS, MovieMax (online films huren), Pathé, Ad.nl, Buienradar, SBS6, RTLXL, Uitzending Gemist en ga zo nog maar even door. Hierdoor kun je als Samsung Smart TV bezitter er zeker van zijn dat je het maximale uit de televisie kunt halen met deze applicaties.