Smart TV's met Twitter vergelijken

Smart TV's met Twitter

Het televisie kijken wordt een steeds socialere aangelegenheid. Verantwoordelijk hiervoor is de applicatie Twitter. In 280 tekens geven steeds meer bekende en onbekende mensen hun mening over van alles en nog wat. Vooral bij grote live-evenementen zoals een Eurovisie Songfestival of het WK voetbal, is er een grote drukte op dit platform. De meeste nieuwe Smart TV’s stellen de kijker in staat om live mee te Twitteren. Vanuit de luie stoel, of op de televisie zelf! Zoek jij een Smart TV met Twitter, bekijk dan hier het totaalassortiment op Slimster.nl!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Smart TV's met Twitter vergelijken

Als je het volledige aanbod van Smart TV’s wilt bekijken, dan ben je hier aan het juiste adres. Erg handig is het aanwezige filtermenu (links in beeld). Hierin kun je jouw wensen en voorkeuren aangeven. Slimster stelt jou dan in staat eenvoudig Smart televisies met elkaar te vergelijken. Je kunt alle aanbiedingen bekijken. Zodra je een keuze hebt gemaakt kun je online een nieuwe smart TV kopen. Eenvoudig een Smart televisie bestellen doe je via Slimster! Hier vind jij namelijk de scherpste online aanbiedingen!

Hoe werkt Twitter op Smart TV?

Om mee te kunnen Twitteren op jouw Smart TV, is een Twitter account vereiste nummer één. Wanneer je een account hebt, dan kun je hier mee inloggen. Jouw Smart TV dient alleen wel een internet verbinding te hebben om de Twitter applicatie te kunnen gebruiken. Zodra er een internet verbinding is, klik je op de applicatie en ben je klaar om te Twitteren, #eenvoudig toch?

Voordelen Twitter app

Het grootste voordeel van Twitter op een Smart TV is dat er geen extra apparaten nodig zijn om Twitter te volgen. Tijdens veel evenementen zijn er levendige en vermakelijke discussies gaande op Twitter. Via een eenvoudige Smart TV applicatie hoef je hier niks van te missen. Je kunt eenvoudig jouw mening geven over de door jou bekeken televisie programma’s.

  • Geen extra apparaten nodig
  • Levendige discussies tijdens evenementen
  • Bedien Twitter via jouw televisie.
Razendsnel verbonden zijn met online content?
Beste Smart TV's