• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Limburg

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Limburg

Plafond latex spuiten (ondergrond zijn gipsplaten). Muren spack en afmessen (zijn gelijmde ytong blokken)

Ailbertuslaan, Kerkrade

Ik wil bestaand stucwerk opnieuw vlak laten stucen. En 'n nieuw gips plafond laten stucen.

Looierstraat, Susteren

3 muren (1.93 x 2.46 cm - 2.07 x 1.39 cm - 1.45 x 1.49 cm) 1 Plafond (2.07 x 2.63 cm)

Aan het Bos, Sittard

Gratis Stukadoor offertes

Stukadoors in Limburg

Bent u op zoek naar nieuw stucwerk en kunt u de hulp van een vakkundige stukadoor goed gebruiken? Zoek dan niet verder. Of u nu op zoek bent naar een specialist die al uw (buiten)muren kan stuken of gewoon wat goedkoop schuurwerk wilt. Professionele stukadoors in de provincie Limburg helpen u graag. Muren, plafonds en wanden worden aangepakt tegen de beste prijzen. Verkrijg hier een overzicht van alle stukadoors en beoordeel gelijk de kosten.

Stucwerk op maat

De binnenkant en buitenkant van uw woning opknappen kan met behulp van stukadoors. Limburg kent er vele die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Bij stucwerk denkt u al vaak aan strak afgewerkte oppervlakten, maar de diensten van een stukadoor gaan verder dan dat. Een goede vakman kan uw woning ook voorzien van prachtige spachtelputz, het verwijderen van pleisterwerk of een trendy betonlook. Ook spuitwerk / spuiten kan een lastig klusje zijn en wordt graag door de stukadoor gedaan. Veel hoeft het niet te kosten, al variëren prijzen van goedkoop tot iets duurder. Wilt u graag een informatie over de prijslijst en mogelijkheden?

Heeft u de stukadoors in Limburg al vergeleken?

Vraag nu via deze site gemakkelijk tot wel 5 gratis offertes aan. Zo kunt u op uw gemak thuis alle prijzen en diensten nog eens met elkaar vergelijken. Handig wanneer u een geschikte vakman voor al uw stucwerk vinden wilt. Wist u trouwens dat het soms nodig is een vergunning aan te vragen in de provincie Limburg? Hierover informeren wij u ook graag. Betrouwbaar advies en weten wat u kunt verwachten is belangrijk, dat begrijpen we bij Stukadoors.com maar al te goed. Welke van de geselecteerde stukadoors wordt de uwe?