Pelgrim keramische kookplaat kopen

Pelgrim keramische kookplaten

Ben je op zoek naar een nieuwe kookplaat, maar weet je nog niet welke soort het beste bij je past? Kijk in dat geval eens naar de Pelgrim keramische kookplaten. Pelgrim is een Nederlands merk met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van kookapparatuur. Pelgrim is inmiddels eigendom van het Nederlandse merk ETNA, maar maakt nog steeds producten onder de eigen naam. De keramische kookplaten van Pelgrim zijn betaalbaar en kwalitatief zeer goed. Op Slimster.nl vergelijk je alle Pelgrim keramische kookplaten kieskeurig en vind je beslist de beste online aanbieding!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Pelgrim keramische kookplaten vergelijken

De beste deal vind je snel en gemakkelijk op Slimster.nl, maar welke kookplaat past nu het beste in jouw keuken? Via het filter links op de pagina vind je gemakkelijk een geschikt model. Geef al je voorkeuren op in het filter en vergeet daarbij de afmetingen niet. Alle geschikte modellen vind je direct op deze pagina. Indien gewenst kun je ook andere merken selecteren, waar je de Pelgrim keramische kookplaten mee kunt vergelijken. Per model vind je direct de laagste prijs, zodat je nooit teveel hoeft te betalen.

Assortiment keramische kookplaten van Pelgrim

Pelgrim heeft een ruim aanbod aan keramische kookplaten. Dit Nederlandse merk heeft zowel vrijstaande als inbouw kookplaten in het assortiment. Variërend in prijs van een goedkoop budgetmodel met 4 kookzones tot geavanceerde high-end keramische kookplaten inclusief uitbreidbare kookzones. Een handig extraatje van de Pelgrim keramische kookplaten is de aankookfunctie. Deze functie brengt het gerecht in de hoogste stand op de kook, waarna het op een lagere stand rustig zal doorkoken. Standaard is er een tiptoetsbediening aanwezig. Vergelijk alle modellen op Slimster.nl en kies de beste deal.

Kenmerken Pelgrim keramische kookplaat

  • Van Nederlandse bodem
  • Inbouw en vrijstaand verkrijgbaar
  • In diverse prijsklasses
  • Tiptoetsbediening
Benieuwd naar de beste Pelgrim keramische kookplaten?
Beste keramische kookplaten