ETNA keramische kookplaat kopen

ETNA keramische kookplaten

Ben je toe aan een nieuwe manier van koken? Jarenlang hebben we op gas gekookt, maar het keramisch koken is inmiddels aan een flinke opmars bezig. Hierbij wordt gebruik gemaakt van elektriciteit om de kookplaat te verwarmen. Zo gaat er veel minder warmte verloren dan bij het koken op gas. ETNA heeft verschillende betaalbare modellen in het assortiment beschikbaar. Dit Nederlandse merk heeft meer dan 155 jaar ervaring op het gebied van koken en levert betrouwbare en gebruiksvriendelijke keramische kookplaten voor iedere keuken. Bij Slimster vergelijk je alle ETNA keramische kookplaten kieskeurig om beslist de beste prijs te vinden!

1 resultaat
ETNA KCV154WIT
Keramisch , 4 zone(s) , 54 cm
ETNA KCV154WIT
Geen reviews
€ 383,-
3 prijzen
Keramisch
4 zone(s)

Keramische kookplaten van ETNA vergelijken

ETNA heeft verschillende modellen in diverse afmetingen beschikbaar. Hierdoor kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Daar hebben wij iets op gevonden. Links op de pagina vind je het filter. Hier kun je verschillende eigenschappen selecteren waar een nieuwe ETNA keramische kookplaat aan moet voldoen. Selecteer bijvoorbeeld een inbouw model of vrijstaand model of de afmetingen. Zo weet je direct welke kookplaat in jouw keuken zal passen. We geven direct de prijzen weer in het prijsoverzicht. Zo vind je snel de goedkoopste dealer en betaal je altijd de laagste prijs.

Eigenschappen van de ETNA keramische kookplaten

ETNA heeft zowel inbouw keramische kookplaten als vrijstaande keramische kookplaten beschikbaar in diverse afmetingen. Ze zijn voorzien van een glasplaat in een zwart design, wat zeer gemakkelijk schoon te houden is. Kies uit verschillende kookstanden om de temperatuur altijd naar wens in te stellen. De bediening bevindt zich rechts of onderaan de kookplaat.

Sommige modellen zijn voorzien van een snelkookfunctie of een extra snelle opwarmtijd. Zo kun je snel beginnen met koken. Ook zijn sommige zones met elkaar te verbinden, zodat het mogelijk wordt om grote maaltijden op tafel te zetten. Het goede nieuws is vooral dat de kwalitatieve ETNA keramische kookplaten zeer betaalbaar zijn. Wil je niet teveel betalen? Kijk dan snel in het prijsoverzicht voor de laagste prijs.

Kenmerken ETNA keramische kookplaten

  • Van Nederlandse bodem
  • Kies inbouw of vrijstaand
  • Nauwkeurig de temperatuur regelen met verschillende kookstanden
  • Makkelijk schoon te maken
  • Diverse extra functies
  • Betaalbare producten
Benieuwd naar de beste ETNA keramische kookplaten?
Beste keramische kookplaten