Miele keramische kookplaat kopen

Miele keramische kookplaten

Is Miele helemaal jouw merk, maar vind je de inductie kookplaten net iets aan de dure kant? Een goed alternatief zijn de keramische kookplaten van dit Duitse merk. Bij het keramisch koken maak je ook gebruik van elektrictiteit. De metalen spiralen onder de plaat worden warm, waardoor de pannen vervolgens worden verhit op de kookplaat. Hierbij gaat er minder warmte verloren dan bij het koken op gas.

Ook maak je een keramische kookplaat gemakkelijk schoon. Miele heeft diverse keramische kookplaten in het assortiment opgenomen voor een zeer schappelijke prijs. Vergelijk alle Miele keramische kookplaten bij Slimster en vind beslist de beste online aanbieding!

2 resultaten
Miele KM 6520 FR
Keramisch , 4 zone(s) , 57.4 cm
Miele KM 6520 FR
Geen reviews
€ 719,-
3 prijzen
Keramisch
4 zone(s)
Miele KM 6540 FR
Keramisch , 4 zone(s) , 61.4 cm
Miele KM 6540 FR
Geen reviews
€ 1049,-
1 prijs
Keramisch
4 zone(s)

Miele keramische kookplaten vergelijken en kopen

Bij Slimster vind je snel jouw ideale kookplaat. Hiervoor kun je het filter gebruiken dat je links op de pagina kunt vinden. Selecteer hier bijvoorbeeld de afmetingen, de kleur of het aantal kookzones. Je kunt ook andere merken selecteren, zodat je deze kunt vergelijken met de Miele keramische kookplaten. De resultaten geven we op deze pagina weer. Je kunt deze tot in elk detail met elkaar vergelijken. In het prijsoverzicht vind je meteen de goedkoopste prijs voor een Miele keramische kookplaat.

Assortiment keramische kookplaten van Miele

Anders dan de inductie kookplaten van Miele zijn de keramische kookplaten juist zeer betaalbaar. De meeste modellen bevinden zich in het middensegment, alhoewel er uitschieters zijn voor geavanceerde kookplaten. Veel modellen beschikken over een DirectControl bediening, flexibele Vario kookzones en een ExtraSpeed functie. Verkrijgbaar met 4 of 5 flexibele kookzones in diverse afmetingen zal er altijd een geschikte Miele keramische kookplaat voor je tussen zitten. Kijk voor de laagste prijs snel in het prijsoverzicht.

Benieuwd naar de beste Miele keramische kookplaten?
Beste keramische kookplaten