Beko keramische kookplaat kopen

BEKO keramische kookplaten

Heb je een mooie keuken, maar wil je een compleet andere kookervaring? Kijk dan eens naar de inbouw keramische kookplaten van Beko. Gebruiksgemak en design komen samen bij dit Turkse merk. Niet voor niets heeft Beko de afgelopen jaren een groot deel van de markt voor zich gewonnen. De producten zijn betaalbaar, betrouwbaar en voorzien van alle moderne gemakken.

De keramische kookplaat van Beko wordt warm door de metalen spiralen in de plaat. Zo gaat er minder warmte verloren dan bij het koken op gas. Op Slimster.nl vergelijk je alle BEKO keramische kookplaten kieskeurig en vind je beslist de beste online aanbieding!

4 resultaten
Beko HIC64400E
Keramisch , 4 zone(s) , 58 cm
Beko HIC64400E
9,0
2 reviews
€ 239,-
4 prijzen
Keramisch
4 zone(s)
Beko HIC64503TX
Keramisch , 4 zone(s) , 57.6 cm
Beko HIC64503TX
Geen reviews
€ 279,-
3 prijzen
Keramisch
4 zone(s)
Beko HDMC32400TX
Keramisch , 2 zone(s) , 28.8 cm
Beko HDMC32400TX
Geen reviews
€ 166,-
2 prijzen
Keramisch
2 zone(s)
Beko HIC 16440 E
Keramisch , 4 zone(s) , 58 cm
Beko HIC 16440 E
Geen reviews
€ 366,-
1 prijs
Keramisch
4 zone(s)

BEKO keramische kookplaat online bestellen

Bij Slimster vind je altijd de beste deal voor een nieuwe Beko keramische kookplaat. Je vindt het filter aan de linkerkant van het scherm. Hier kun je diverse voorkeuren opgeven. Kies bijvoorbeeld het aantal pits, de energieklasse of de kleur. Wij tonen je direct de Beko keramische kookplaten die aan de opgegeven voorkeuren voldoen. Selecteer de modellen en klik op de vergelijk knop om de modellen naast elkaar te leggen. Keuze gemaakt? Wij tonen je direct de goedkoopste prijs van al onze aangesloten dealers. Zo hoef je nooit teveel te betalen voor een nieuwe keramische kookplaat van Beko.

Beko keramische kookplaten aanbod

Beko heeft een grote verscheidenheid aan keramische kookplaten in het assortiment. Hierdoor zit er altijd een geschikte inbouwkookplaat voor in jouw keuken tussen. Van kleine 2-pits modellen tot grote modellen met 4 vitrokeramische kookzones. Voorzien van een zwart design zullen deze betaalbare keramische kookplaten in veel keukens niet misstaan. De bediening vinden we terug aan de voorkant of aan de rechterkant van de kookplaten. Ook een digitaal LED display kan tot de mogelijkheden behoren. De betaalbare Beko keramische kookplaten vind je nog voordeliger op Slimster.nl. Start vandaag nog met vergelijken.

Benieuwd naar de beste BEKO keramische kookplaten?
Beste keramische kookplaten