Samsung keramische kookplaat kopen

Samsung keramische kookplaten

Ook op het gebied van keramische kookplaten kun je bij Samsung terecht. Dit Zuid-Koreaanse bedrijf is actief in diverse elektronica markten, waaronder de markt voor kookapparatuur. Als je kiest voor een Samsung keramische kookplaat dan kies je voor een strak design, innovatieve hoogstandjes en een betaalbare prijs. Keramisch koken werkt door middel van elektriciteit. Onder de kookplaat vind je metalen spiralen die de plaat verwarmen. Vervolgens worden de pannen verhit. Hierbij gaat er minder warmte verloren dan bij het koken op gas. Daarnaast maak je een keramische kookplaat veel makkelijker schoon dan een traditioneel gasfornuis of gaskookplaat.

1 resultaat
Samsung NZ64F5RD9AB/EF
Keramisch , 4 zone(s) , 57.5 cm
Samsung NZ64F5RD9AB/EF
9,0
6 reviews
€ 272,-
3 prijzen
Keramisch
4 zone(s)

Samsung keramische kookplaten vergelijken

Bij Slimster kun je alle keramische kookplaten met elkaar vergelijken en vind je direct de laagste prijs. In het filter links op de pagina geef je al jouw voorkeuren op. Naast de Samsung keramische kookplaten kun je ook andere kookplaat merken selecteren. Selecteer bijvoorbeeld de gewenste afmetingen, het aantal kookzones of de aanwezige extra opties. De geschikte kookplaten kun je vervolgens tot in elk detail met elkaar kunt vergelijken. Via het prijsoverzicht vind je meteen de goedkoopste dealer.

Assortiment Samsung keramische kookplaten

Samsung heeft betaalbare keramische kookplaten in het assortiment. Standaard zijn ze voorzien van flexibele kookzones. Je hoeft de grootte van de pannen dus niet aan te passen aan de kookplaat. De Samsung keramische kookplaat past zich aan ten opzichte van de pannen. Er is een automatische beveiliging aanwezig om veilig te kunnen koken. Door middel van TouchControl pas je snel de temperatuur aan. Vergelijk de keramische kookplaten op Slimster.nl en vind snel de beste prijs.

Benieuwd naar de beste Samsung keramische kookplaten?
Beste keramische kookplaten