Steba keramische kookplaat kopen

Steba keramische kookplaten

Mobiele kookplaten zijn ideaal om mee te nemen op vakantie, of als je op een warme zomerdag lekker in de tuin wilt koken. Vaak kiest men dan voor een gaskookplaat met een klein gasflesje of een elektrische kookplaat die je aan kunt sluiten op een stopcontact. Heb je al eens gedacht aan een mobiele keramische kookplaat? Het Duitse merk Steba heeft vrijstaande keramische kookplaten voor een voordelige prijs.

Zo heb je alle voordelen van het keramische koken, waar je maar wilt. Steba is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in 1919 in de Duitse plaats Bamberg. Vergelijk alle Steba keramische kookplaten kieskeurig op Slimster.nl en vind beslist de beste aanbieding!

1 resultaat
Steba HK 30
Keramisch , 1 zone(s) , 29.5 cm
Steba HK 30
Geen reviews
€ 86,-
2 prijzen
Keramisch
1 zone(s)

Steba keramische kookplaten online vergelijken

Onderling kan er veel verschil tussen de prijzen van keramische kookplaten zitten. Daarom kun je op Slimster.nl het filter links op de pagina gebruiken om direct een geschikt model te vinden. Kies bijvoorbeeld de afmetingen, het aantal kookzones of de kleur. Je kunt de Steba keramische kookplaten ook vergelijken met andere merken. Aan de hand van de geselecteerde eigenschappen vind je alle resultaten op deze pagina. Vergelijk de modellen en kies direct de goedkoopste prijs via het prijsoverzicht.

Assortiment keramische kookplaten van Steba

Steba heeft alleen vrijstaande keramische kookplaten. Deze zijn ideaal om mee te nemen, of als back-up te gebruiken in je eigen huis. Voorzien van een glazen kookoppervlak zijn de Steba keramische kookplaten ook voorzien van een timer. Alhoewel de keramische kookplaten van Steba zeer betaalbaar zijn, is het zeker de moeite waard om de prijzen te vergelijken. Dit kan alsnog tientallen euro's schelen. Start snel met vergelijken en kies de laagste prijs.

Benieuwd naar de beste Steba keramische kookplaten?
Beste keramische kookplaten