Siemens keramische kookplaat kopen

Siemens keramische kookplaten

Siemens behoort al jaren tot de top van de markt als het gaat om fornuizen en kookplaten. Dit Duitse bedrijf kent een rijke historie en is tevens één van de oudste actieve bedrijven als het gaat om kookapparatuur. Het merk staat bekend om gebruiksgemak, betrouwbaarheid en Duitse kwaliteit. Siemens heeft één van de grootste assortimenten ter wereld als het gaat om kookplaten. Op het gebied van inbouw keramische kookplaten heb je ook een ruime keuze uit diverse modellen. Vergelijk alle Siemens keramische kookplaten kieskeurig bij Slimster en vind beslist de beste online aanbieding!

15 resultaten

Siemens ET81RBHA1D

Keramisch , 4 zone(s) , 80.2 cm
Siemens ET81RBHA1D
€ 579,-
Keramisch
4 zone(s)

Keramische kookplaten van Siemens vergelijken

Door het grote aanbod van Siemens kun je veel tijd kwijt zijn aan het vergelijken van geschikte keramische kookplaten. Op Slimster.nl is vergelijken een fluitje van een cent. Links in het filter kun je de eigenschappen selecteren waar een Siemens keramische kookplaat aan moet voldoen om in jouw keuken te passen.

Selecteer bijvoorbeeld de afmetingen, het aantal kookzones of de energieklasse. Het resultaat geven we hieronder weer, dat je meteen met elkaar kunt vergelijken. Per model vind je een prijsoverzicht met de prijzen van diverse winkels. Zo kun je direct de beste aanbieding vinden.

Assortiment keramische kookplaten van Siemens

De keramische kookplaten van Siemens beschikken over veel handige functies. Zo zijn er modellen met flexibele kookzones (CombiZone), waarbij je ook grote pannen kunt gebruiken. Een TouchSlider bediening kan tot de mogelijkheden behoren, net als displays en timers. De kookstanden zijn instelbaar, zodat je voor elk gerecht het juiste vermogen kunt gebruiken.

De keramische kookplaten van Siemens komen in 3 verschillende series. In het budgetsegment vinden we de iQ100 modellen, wat oploopt via de iQ300 serie naar de high-end iQ700 serie. Voor elk budget is er een geschikte keramische kookplaat van Siemens te vinden. De laagste prijs vind je direct op Slimster.nl.

Benieuwd naar de beste Siemens keramische kookplaten?
Beste keramische kookplaten