Inventum keramische kookplaat kopen

Inventum keramische kookplaten

Zoek je een vrijstaande of een inbouw keramische kookplaat? Het Nederlandse merk Inventum heeft diverse modellen in hun assortiment opgenomen. Inventum is gevestigd in Veenendaal, maar dat heeft ze er niet van weerhouden om ook buiten de landsgrenzen te kijken. Dit internationale merk in huishoudelijke apparaten levert producten over de hele wereld. Meer dan 100 jaar ervaring hebben gezorgd voor kwalitatieve en betaalbare producten. Bij Slimster vergelijk je kieskeurig alle Inventum keramische kookplaten en vind je beslist de beste online aanbieding!

1 resultaat
Inventum IKC6031
Keramisch , 4 zone(s) , 59 cm
Inventum IKC6031
0 reviews
€ 239,-
2 prijzen
Keramisch
4 zone(s)

Keramische kookplaten van Inventum vergelijken

Waarom teveel betalen voor een nieuwe Inventum keramische kookplaat? Bij Slimster vind je altijd de laagste prijs voor een kookplaat. Via het filter links op de pagina kun je jouw voorkeuren selecteren. Kies bijvoorbeeld de afmetingen, het aantal kookzones of de kleur. Je kunt de Inventum keramische kookplaten ook vergelijken met andere merken. De resultaten vind je op deze pagina. Wil je verder vergelijken? Selecteer de modellen en klik op de vergelijk knop. Per model vind je een prijsoverzicht met een groot aantal winkels. De actuele prijzen worden direct weergegeven, zodat je meteen de goedkoopste prijs kunt vinden.

Assortiment keramische kookplaten van Inventum

Inventum heeft zowel vrijstaande als inbouw keramische kookplaten. De goedkopere modellen beschikken over 4 kookzones en diverse kookstanden die traploos instelbaar zijn. Voor iets meer geld kun je ook beschikken over keramische kookplaten met een triple zone. Hierbij maakt het niet uit hoe groot de pan is. Je stelt de kookzone gewoon af naar de grootte van de pan.

Sommige modellen hebben een timer voor iedere kookzone. De inbouw keramische kookplaten van Inventum zijn voordeliger dan de vrijstaande keramische kookplaten. Je hoeft in ieder geval nooit teveel te betalen. Op Slimster.nl vind je altijd de laagste prijs.

Kenmerken Inventum keramische kookplaten

  • Van Nederlandse bodem
  • Zowel inbouw als vrijstaand verkrijgbaar
  • Minimaal 4 kookzones
  • Betaalbare aanschafprijs
Benieuwd naar de beste Inventum keramische kookplaten?
Beste keramische kookplaten