Severin elektrische kookplaat kopen

Severin elektrische kookplaten

Severin staat voor Duitse kwaliteit. Opgericht in 1892 weet Severin precies wat consumenten nodig hebben. Het merk maakt diverse keukenapparatuur met oog voor kwaliteit en design. Dit zien we terug bij de elektrische kookplaten. Verkrijgbaar in diverse designs zijn de Severin elektrische kookplaten betrouwbare en betaalbare partners in de mobiele keuken. Een vrijstaande elektrische kookplaat is mobiel en kun je overal mee naar toe nemen. Plug het apparaat in een stopcontact en je kunt direct beginnen met koken.

3 resultaten
Severin DK 1042
Elektrisch , 2 zone(s) , 50 cm
Severin DK 1042
Geen reviews
€ 39,-
5 prijzen
Elektrisch
2 zone(s)
Severin DK 1014
Elektrisch , 2 zone(s) , 46 cm
Severin DK 1014
Geen reviews
€ 32,-
4 prijzen
Elektrisch
2 zone(s)
Severin KP 1092
Elektrisch , 1 zone(s) , 25 cm
Severin KP 1092
Geen reviews
€ 27,-
3 prijzen
Elektrisch
1 zone(s)

Severin elektrische kookplaten vergelijken

Waarom teveel betalen als je direct de laagste prijs kunt vinden? Slimster.nl helpt je met het vinden van de beste deal. Links op het scherm vind je het filter, waar je al jouw voorkeuren voor een elektrische kookplaat in kunt vullen. Aan de hand van de opgegeven voorkeuren vind je het zoekresultaat. Bij meerdere geschikte Severin kookplaten kun je ze gelijk kieskeurig met elkaar vergelijken door ze te selecteren en op de vergelijk knop te klikken. Per model vind je beslist de laagste prijs direct in het prijsoverzicht.

Assortiment elektrische kookplaten van Severin

Severin heeft een ruim aanbod aan elektrische kookplaten. Alle modellen zijn vrijstaand en verkrijgbaar met 1 of 2 kookzones. De prijzen zijn allen vergelijkbaar, dus de doorslag geeft het design en het aantal functies. Kies uit een witte kleur of een Severin elektrische kookplaat van RVS. De bediening vind je bij elk model aan de voorkant en is vaak een traploze temperatuurregellaar. Vergelijk snel de Severin elektrische kookplaten op onze website en kies de beste deal.

Benieuwd naar de beste Severin elektrische kookplaten?
Beste elektrische kookplaten