Bestron elektrische kookplaat kopen

Bestron elektrische kookplaten

Zoek je een goedkope elektrische kookplaat voorzien van een trendy design? Kijk dan eens naar de modellen van Bestron. Dit Nederlandse bedrijf uit 's-Hertogenbosch combineert kwaliteit met de nieuwste technologie. Dat Bestron erg zeker is over de kwaliteit van hun producten mag duidelijk zijn. Je krijgt maar liefst 5 jaar garantie op de producten van dit Nederlandse merk.

De voordeligste kookplaten van Bestron zijn de elektrische kookplaten. Alhoewel minder geschikt voor dagelijks gebruik, kun je de Bestron elektrische kookplaten gemakkelijk gebruiken op de camping, in de tuin of als back-up voor je normale fornuis of kookplaat.

2 resultaten
Bestron AHP250D
Elektrisch , 2 zone(s) , 45 cm
Bestron AHP250D
Geen reviews
€ 36,-
2 prijzen
Elektrisch
2 zone(s)
Bestron AHP150
Elektrisch , 1 zone(s) , 24.5 cm
Bestron AHP150
Geen reviews
€ 26,-
2 prijzen
Elektrisch
1 zone(s)

Bestron elektrische kookplaten vergelijken

Waarom teveel betalen voor een nieuwe elektrische kookplaat van Bestron? Bij Slimster.nl vind je direct de goedkoopste winkel. Via het filter kun je de voorkeuren opgeven waar jouw nieuwe model aan moet voldoen. Selecteer bijvoorbeeld de afmetingen of het aantal kookzones. De geschikte modellen geven wij direct weer. Zijn er meerdere modellen die aan jouw voorkeuren voldoen?

Selecteer de modellen door er een vinkje voor te plaatsten en druk op de vergelijk knop om de elektrische kookplaten met elkaar te vergelijken. Wij geven direct de laagste prijs weer, zodat je nooit teveel hoeft te betalen. Vergelijk alle modellen kieskeurig en vind beslist de beste online aanbieding!

Eigenschappen van de elektrische kookplaten van Bestron

De Bestron elektrische kookplaten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Van een enkele kookplaat tot modellen met meerdere kookzones. Wat direct opvalt is de aanschafprijs. Er zijn weinig bedrijven die kwaliteit en design voor een lage prijs kunnen aanbieden, maar dit Nederlandse bedrijf weet het te presteren.

Voorzien van een hittebestendige behuizing zijn de gietijzeren kookplaten zeer gemakkelijk in gebruik. De temperatuur is instelbaar en het onderstel is bij alle modellen voorzien van antislipvoetjes, zodat je veilig kunt koken. De beste prijs voor een Bestron elektrische kookplaat vind je bij Slimster.

Benieuwd naar de beste Bestron elektrische kookplaten?
Beste elektrische kookplaten