ETNA elektrische kookplaat kopen

ETNA elektrische kookplaten

Het Nederlandse merk ETNA is enkele jaren geleden samengegaan met Pelgrim en ATAG. Hierdoor zijn ze in één klap een grote speler op de markt voor keukenapparatuur geworden. De jarenlange ervaring van deze 3 merken kon gecombineerd worden in nieuwe producten waarbij kwaliteit, functionaliteit en gemak samen zijn gekomen. Dit zien we terug bij de ETNA elektrische kookplaten. Het merk heeft zowel inbouw als vrijstaande modellen in het assortiment met 2 of met 4 zones. Door alle elektrische kookplaten kieskeurig te vergelijken vind je beslist de beste online aanbieding!

2 resultaten
ETNA KE158RVS
Elektrisch , 4 zone(s) , 58 cm
ETNA KE158RVS
Geen reviews
€ 219,-
7 prijzen
Elektrisch
4 zone(s)
ETNA KEV158WIT
Elektrisch , 4 zone(s) , 58 cm
ETNA KEV158WIT
8,3
11 reviews
€ 242,-
6 prijzen
Elektrisch
4 zone(s)

ETNA elektrische kookplaten vergelijken

Je wilt natuurlijk nooit teveel betalen voor nieuwe keukenapparatuur. Ook op de ETNA elektrische kookplaten kun je flink besparen door het prijsoverzicht van Slimster.nl. Hier vind je direct de goedkoopste winkel. Via het filter aan de linkerkant kun je je voorkeuren opgeven voor het model dat het beste in jouw keuken past. Alle geschikte kookplaten vind je op deze pagina en kun je direct met elkaar vergelijken. Per kookplaat vind je een prijsoverzicht van een groot aantal winkels. Zo kun je direct de goedkoopste prijs vinden.

Assortiment elektrische kookplaten van ETNA

Zoek je een vrijstaande elektrische kookplaat of een inbouwmodel? Bij ETNA heb je verschillende mogelijkheden voor een betaalbare prijs. Kies uit modellen met 2 of met 4 kookzones in diverse afmetingen. Elke kookplaat heeft 7 verschillende kookstanden, zodat je de temperatuur goed kunt regelen. Vaak zijn elektrische kookplaten geheel wit, maar niet bij ETNA.

Door te kiezen voor rvs met een robuust design zijn de ETNA elektrische kookplaten net even anders dan bij andere merken. Vergelijk snel de verschillende modellen en kies de laagste prijs bij Slimster.

Benieuwd naar de beste ETNA elektrische kookplaten?
Beste elektrische kookplaten