Inventum elektrische kookplaat kopen

Inventum elektrische kookplaten

Inventum is een oer Hollands merk en bestaat al meer dan 100 jaar. Het bedrijf maakt huishoudelijke apparaten die over de hele wereld worden verkocht. Dit familiebedrijf uit Veenendaal heeft passie en liefde voor "producten met een stekker", zoals ze dat zelf zo mooi kunnen omschrijven. Voor elektrische kookplaten heeft Inventum diverse modellen beschikbaar. Elektrisch koken doen we tegenwoordig niet meer zo vaak als vroeger.

Toch is een elektrische kookplaat zeer voordelig in de aanschafprijs en ze zijn dan ook ideaal om te gebruiken in de tuin, op vakantie of als back-up model voor in de keuken. Bij Slimster vergelijk je alle Inventum elektrische kookplaten kieskeurig en vind je beslist de beste online aanbieding!

2 resultaten
Inventum KP602W
Elektrisch , 2 zone(s) , 47 cm
Inventum KP602W
8,0
8 reviews
€ 37,-
5 prijzen
Elektrisch
2 zone(s)
Inventum KP602B
Elektrisch , 2 zone(s) , 47 cm
Inventum KP602B bovenkant
8,0
8 reviews
€ 41,-
3 prijzen
Elektrisch
2 zone(s)

Inventum elektrische kookplaten vergelijken

Bij Slimster vind je snel en gemakkelijk een elektrische kookplaat. Het kan een hoop tijd kosten om zelf op onderzoek uit te gaan naar de beste kookplaat. Wij hebben een filter in het leven geroepen die je veel tijd kan besparen. Links op de pagina selecteer je al jouw voorkeuren en kies je bijvoorbeeld het aantal kookzones, de kleur en de afmetingen. Ook kun je hier, naast de Inventum elektrische kookplaten, andere merken selecteren. Alle geschikte modellen geven we weer op deze pagina. Vergelijk de elektrische kookplaten om tot de beste keuze te komen. Via het prijsoverzicht vind je meteen de goedkoopste winkel.

Assortiment Inventum elektrische kookplaten

Inventum heeft diverse elektrische kookplaten in het assortiment. Van goedkope modellen met 1 kookzone voor een paar tientjes tot aan volwaardige modellen met 4 kookzones. Alle modellen zijn vrijstaand, zodat je ze overal kunt plaatsen en mee naar toe kunt nemen. Verkrijgbaar in de kleuren wit of rvs heeft elk model diverse kookstanden beschikbaar die je met een handige draaiknopbediening aan kunt sturen. Vind snel de beste Inventum elektrische kookplaat bij Slimster.

Benieuwd naar de beste Inventum elektrische kookplaten?
Beste elektrische kookplaten