Tristar elektrische kookplaat kopen

Tristar elektrische kookplaten

Een elektrische kookplaat is ideaal om tijdelijk te gebruiken in je eigen woning, of juist om mee te nemen op vakantie. Zoek je een elektrische kookplaat, maar wil je niet teveel betalen? De Tristar elektrische kookplaten zijn dan precies wat je nodig hebt. Tristar is een Nederlands bedrijf dat internationaal actief is. Opgericht in 1977 is Tristar inmiddels actief in ruim 30 landen. Het bedrijf maakt huishoudelijke apparaten en andere elektronica met aandacht voor kwaliteit en prijs. De Tristar elektrische kookplaten behoren tot de goedkoopste modellen op de markt.

4 resultaten
Tristar KP-6245
Elektrisch , 2 zone(s)
Tristar KP-6245
Geen reviews
€ 24,-
3 prijzen
Elektrisch
2 zone(s)
Tristar KP-6248
Elektrisch , 2 zone(s)
Tristar KP-6248
Geen reviews
€ 52,-
2 prijzen
Elektrisch
2 zone(s)
Tristar KP-6185
Elektrisch , 1 zone(s)
Tristar KP-6185
Geen reviews
€ 31,-
1 prijs
Elektrisch
1 zone(s)
Tristar KP-6191
Elektrisch , 1 zone(s)
Tristar KP-6191
Geen reviews
€ 43,-
1 prijs
Elektrisch
1 zone(s)

Tristar elektrische kookplaten vergelijken

Je vergelijkt de Tristar elektrische kookplaten gemakkelijk op Slimster.nl. Links in het filter geef je al jouw voorkeuren op. Kies bijvoorbeeld het aantal kookzones, de afmetingen of de kleur. Alle geschikte modellen vind je op deze pagina. Wil je ook andere kookplaten vergelijken? Geen probleem. Selecteer de merken van jouw voorkeur in het filter om de Tristar elektrische kookplaten direct mee te vergelijken. In het prijsoverzicht vind je meteen de goedkoopste winkel. Door alle modellen kieskeurig te vergelijken vind jij beslist de beste online aanbieding!

Assortiment elektrische kookplaten van Tristar

Tristar heeft vrijstaande elektrische kookplaten die je overal mee naar toe kunt nemen. Kies uit een wit of rvs design met 1 kookzone of met 2 kookzones. De Tristar elektrische kookplaten hebben allemaal een regelbare thermostaat, waar je verschillende kookstanden mee kunt selecteren. De Tristar elektrische kookplaten doen precies datgene waar ze voor gemaakt zijn tegen een zeer scherpe prijs. Kijk snel in het prijsoverzicht om de goedkoopste winkel te vinden.

Benieuwd naar de beste Tristar elektrische kookplaten?
Beste elektrische kookplaten