Clatronic elektrische kookplaten

Clatronic elektrische kookplaten

Traditioneel elektrische kookplaten worden niet vaak meer gebruikt. Ze zijn minder energiezuinig, warmen langzaam op en blijven lang heet. Het voordeel is echter dat ze erg goedkoop zijn en (in het geval van vrijstaande kookplaten) makkelijk mee te nemen zijn. De Clatronic elektrische kookplaten zijn betaalbaar en verkrijgbaar in 1-pits en 2-pits modellen. Bij Slimster kun je alle Clatronic elektrische kookplaten vergelijken op prijzen, specificaties, reviews en levertijd. Wij helpen jou graag besparen!

3 resultaten
Clatronic DKP 3668 E
Elektrisch , 2 zone(s)
Clatronic DKP 3668 E
Geen reviews
€ 39,-
1 prijs
Elektrisch
2 zone(s)
Clatronic EKP 3582
Elektrisch , 1 zone(s)
Clatronic EKP 3582
Geen reviews
€ 21,-
1 prijs
Elektrisch
1 zone(s)
Clatronic DKP 3583
Elektrisch , 2 zone(s)
Clatronic DKP 3583
Geen reviews
€ 36,-
1 prijs
Elektrisch
2 zone(s)

Alle Clatronic elektrische kookplaten vergelijken

Wil jij er zeker van zijn dat je de beste elektrische kookplaat koopt? Maak gebruik van ons handige filtermenu om alle Clatronic elektrische kookplaten kieskeurig te vergelijken. Je kunt vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt, zoals de prijzen, aantal pitten en maximaal vermogen. Heb jij een Clatronic elektrische kookplaat gevonden die voldoet aan jouw eisen? Bekijk de aanbiedingen op de productpagina en kies eenvoudig de voordeligste webshop voor jouw bestelling!

Benieuwd naar de beste elektrische kookplaat van 2024?
Beste elektrische kookplaten

Clatronic elektrische kookplaat kopen via Slimster

Clatronic is opgericht in Duitsland in 1985 en staat bekend om hun authentieke Duitse betrouwbaarheid. De Clatronic kookplaten zijn goedkoop, maar hebben een lange levensduur. Bovendien houden ze het graag simpel. Je kunt deze elektrische kookplaten gemakkelijk instellen met draaiknoppen en overal neerzetten. Je kunt de Clatronic elektrische kookplaten bijvoorbeeld meenemen op vakantie, zodat je op de camping altijd kunt koken. Bij Slimster vergelijk je eenvoudig alle prijzen en bespaar je gemakkelijk op de kosten van een Clatronic kookplaat.