Domo elektrische kookplaat kopen

Domo elektrische kookplaten

Elektrische kookplaten worden niet veel meer verkocht, maar zijn zeker nog steeds van deze tijd. Zoek je een back-up voor je huidige fornuis of kookplaat of wil je gemakkelijk koken op vakantie? Domo heeft verschillende elektrische kookplaten beschikbaar voor een lage prijs. Dit Belgische merk staat voor kwaliteit en een mooi design. Doordat ze het gehele productieproces in eigen hand houden kunnen ze mooie producten leveren tegen zeer scherpe prijzen. Bij Slimster vergelijk je kieskeurig alle DOMO elektrische kookplaten en vind je beslist de beste online aanbieding!

2 resultaten
Domo DO309KP
Elektrisch , 1 zone(s)
Domo DO309KP
Geen reviews
€ 25,-
3 prijzen
Elektrisch
1 zone(s)
Domo DO310KP
Elektrisch , 2 zone(s)
Domo DO310KP
8,8
16 reviews
€ 45,-
3 prijzen
Elektrisch
2 zone(s)

Domo elektrische kookplaten vergelijken

Zoek je een elektrische kookplaat van Domo dan zal niet ieder model aan je wensen voldoen. Hier hebben wij iets op gevonden. Het filter links op de pagina kun je gebruiken om diverse eigenschappen te selecteren. Kies bijvoorbeeld het aantal kookzones of de afmetingen. De Domo elektrische kookplaten die aan jouw voorkeuren voldoen geven we direct weer. De kookplaten kun je onderling gemakkelijk met elkaar vergelijken. Ook vind je direct de laagste prijs dankzij onze samenwerking met een groot aantal online dealers.

Eigenschappen van de DOMO elektrische kookplaten

Het Belgische merk Domo heeft verschillende vrijstaande elektrische kookplaten beschikbaar. Kies uit een klein model met 1 kookzone of voor een groter model met meerdere kookzones. Alle modellen hebben met elkaar gemeen dat ze een hoogwaardige gietijzeren kookplaat hebben. Je kunt verschillende kookstanden selecteren met de thermostaatknop en ook zijn de handvatten hittebestendig.

Ga je helemaal voor safe? Domo heeft ook roestvrij stalen kookplaten beschikbaar. Voor de prijs van de Domo elektrische kookplaten hoef je het niet te laten. Alle modellen zijn zeer betaalbaar. Wil je niet teveel betalen voor de aanschafprijs? Kijk dan snel in ons prijsoverzicht.

Benieuwd naar de beste DOMO elektrische kookplaten?
Beste elektrische kookplaten