• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 128.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Soorten garagedeuren

Soorten garagedeuren

Ga naar

Garagedeuren zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wat vind jij belangrijk bij een garagedeur? Wil je de deur snel kunnen openen, wil je dat de deur geen ruimte inneemt in de garage of wil je vooral een voordelige garagedeur plaatsen? Ontdek hier de mogelijkheden wat betreft garagedeur modellen.

Soorten garagedeuren vergelijken

Soort garagedeur
Prijs*
Ruimte in garage
Ruimte op oprit
Kanteldeur € 500 + +
Sectionaaldeur € 750 ++ +++
Roldeur € 550 +++ +++
Openslaande deuren € 900 +++ +

*Vanaf-prijs handmatige garagedeur.

Materialen voor garagedeuren ontdekken

Garagedeuren kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Deze materialen hebben ieder hun eigen voordelen en nadelen. Vergelijk de garagedeur-materialen met elkaar of bekijk de individuele materialen.

Garagedeur modellen

Kanteldeur voor garage Kanteldeur voor garage

Ben je op zoek naar een eenvoudige, maar goede garagedeur? Een kanteldeur voor je garage is volledig op maat samen te stellen, maar nog steeds een voordelige optie.

Kanteldeur
Sectionaaldeur voor garage Sectionaaldeur voor garage

Wil je jouw garagedeur eenvoudig kunnen openen en geen ruimte verliezen voor of in de garage? Dan is een sectionaaldeur voor je garage een ideale mogelijkheid. Deze garagedeur zorgt voor een optimale besparing van de ruimte en is eenvoudig te gebruiken. Wat zijn de mogelijkheden en kosten van deze sectionaal garagedeur?

Sectionaaldeur
Roldeur voor garage Roldeur voor garage

Ben je op zoek naar een garagedeur die vrijwel geen ruimte in beslag neemt bij het openen? Met een roldeur in je garage gaat er maar weinig ruimte verloren. Lees verder om de mogelijkheden te ontdekken van een garage roldeur.

Roldeur
Openslaande garagedeur Openslaande garagedeur

Een garage kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Is jouw garage een fietsenstalling, opbergruimte of plek om de auto te parkeren? Wanneer je vaak jouw fiets uit de garage haalt of de garage gebruikt als ingang naar de woning zijn openslaande garagedeuren een aanrader.

Openslaande deuren
Loopdeur in garagedeur Loopdeur in garagedeur

Waar de garage vroeger vooral werd gebruikt om de auto te stallen, heeft een garage tegenwoordig veel meer functies. Steeds vaker is een garage de plek om fietsen te stallen of de doorloop naar de woning. Hierdoor is er ook steeds meer vraag naar een eenvoudige toegang tot de garage in de vorm van een loopdeur.

Loopdeur

Besparen op je nieuwe garagedeur

Wil je jouw garagedeur vervangen en ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren specialist? Je kan gratis garagedeur-offertes vergelijken via Slimster. Zo kom je in contact met regionale bedrijven, kies je zelf met wie je in zee gaat.

522 garagedeuren bedrijven vergelijken

Rob Leus Deuren
Belisol Ramero Deuren
Garagedeuren
Klussenier
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal