• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 108.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Kosten dakkapel 7 meter

Kosten dakkapel 7 meter

Ga naar
Minimale kosten € 6.000,- Maximale kosten € 8.400,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 7.200,-
Prijs van casco dakkapel, afhankelijk van materiaal en opties.

Woon je in een vrijstaand huis of een twee-onder-een-kapwoning, en wil je een dakkapel laten plaatsen? Dan is een dakkapel van 7 meter ideaal voor jou. Deze dakkapel is te breed voor veel tussenwoningen, maar past uitstekend op de grotere huizen. Of plaats de dakkapel samen met de buren en bespaar tijd en geld.

Grootte dakkapel
Vanaf-prijs*
Dakkapel 7 meter

€ 6.000

* Vanaf-prijs casco dakkapel, incl. materiaal, montage en btw.

Het gaat hier om dakkapellen van 7 meter breedte, de hoogte kan variëren. Verschillende factoren bepalen de kosten van een dakkapel, waaronder de maten. Maar ook het materiaal en eventuele extra opties spelen een rol.

Kosten dakkapel 7 meter vergelijken
prijzen dakkapel 7 meter breed

Beste materiaal voor je nieuwe dakkapel

Welke materialen zijn er mogelijk als je een nieuwe dakkapel wilt laten installeren? Voor een dakkapel van 7 meter, of andere maat, heb je de keuze uit 4 materialen:

Dakkapel met de buren Willen jij en je buren een nieuwe dakkapel? Laat deze dakkapel van 7 meter dan samen plaatsen en bespaar eenvoudig op de kosten.

Heb ik een vergunning nodig?

Je hebt geen vergunning nodig voor alle dakkapellen. Of je een vergunningaanvraag moet indienen bij je gemeente, is afhankelijk van enkele factoren. Ontdek alles over de dakkapel vergunningen en vergunningsvrije dakkapel.

Genieten van je nieuwe dakkapel

Ben je op zoek naar een specialist die de dakkapel van 7 meter op je woning kan plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend dakkapel-offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Je kan deze bedrijven zelf vergelijken en vervolgens de beste deal kiezen.

391 dakkapel-bedrijven vergelijken

Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal