Electrolux was-droogcombinaties kopen

Electrolux was-droogcombinaties

Een voorbeeld van een groot merk voor huishoudelijke apparaten is Electrolux. Het bedrijf levert in meer dan 150 landen en verkoopt meer dan 40 miljoen producten. Zo ook was-droogcombinaties. Deze Electrolux wasmachines vallen onder het hogere prijzensegment, maar je krijgt hier wel kwalitatief hoogstaande apparaten voor terug. De vulcapaciteit van Electrolux wasdroogcombinaties ligt tussen de 7 en 8 kg en ze hebben het energielabel D. Dit betekent dat het ideale gezinsmachines zijn die ook nog eens goed denken om het milieu.

Electrolux doet nog veel meer duurzaamheid. Door zich proactief op te stellen betreffende milieuwetgeving, werd het bedrijf in 2007 gelauwerd oor de Europese Commissie. Zoek jij een wasmachine en droger in 1? Bekijk hier het volledige aanbod van Electrolux.

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Electrolux was-droogcombinaties vergelijken

Op deze pagina vind je ons totaalaanbod was-droogcombinaties van Electrolux. Om gerichter te kunnen zoeken, is het handig om te weten hoe onze website werkt. Zo werken wij met een filtermenu, dat je kunt gebruiken om jouw voorkeuren op te geven. Geef bijvoorbeeld aan binnen welk prijssegment je een was-droogcombinatie zoekt of wat de gewenste afmetingen dienen te zijn. Ons systeem zorgt er vervolgens voor dat hieronder jouw gewenste modellen zullen verschijnen.

Je kunt per keer vier apparaten selecteren om kieskeurig op gedetailleerd niveau te vergelijken. Dit doe je door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Wil je een Electrolux was/droogcombinatie online kopen? Selecteer dan één van de webshops en vind jouw deal!

Beste wasdroogcombinatie? Bekijk Beste Koop!
Beste wasdroogcombinaties

Electrolux was/droogcombi

Je kiest voor Electrolux wanneer je gespitst bent op innovatieve apparaten van een hoge kwaliteit, die energiezuinige resultaten heven. Electrolux was/droogcombinaties beschikken onder andere over functies als Uitgestelde Start, een non-stop-was/droogprogramma en een handig balanssysteem. Met deze laatste functie zorgt de wasmachine ervoor dat deze in geval van draaien en centrifugeren niet hard gaat trillen. Hierdoor blijft de wasmachine stilstaan en gaat deze niet aan de wandel. Zodoende worden gevaarlijke situaties voorkomen.

elextrolux was-droogcombinaties

Voordelen was/droogcombinatie Electrolux

  • Uitgestelde Start
  • Fuzzy Intelligence
  • Overloopbeveiliging
  • Wasmachine en droger in één
  • Resttijdindicatie
  • Balanssysteem