• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Stukadoor Drenthe

Vergelijk 426 specialisten

Laatste 3 stukadoor in Drenthe

Betreft 4 wanden van 2 slaapkamers en de gang kant. Graag een indicatie van de prijs, zodra de kamers...

Omslag, Meppel

Slaapkamer met 2 schuine wanden tot aan de nok. Nokhoogte is ongeveer 3.75H samen ongeveer 60M2

Hoofdweg, Bovensmilde

Lange muur van 13 meter zonder ramen(kon nieuwe adres nog niet invoeren wat betreft postcode maar gaar...

Struikheidestraat, Hollandscheveld

Gratis Stukadoor offertes

Stukadoors in de provincie Drenthe

Bij renovatie, restauratie en nieuwbouw kunt u wel wat hulp van een stukadoor gebruiken. Stukadoors.com geeft u een helder overzicht van alle vakmannen in Drenthe. Stukadoors pakken tegen een scherpe prijs al uw (buiten) muren, wanden en plafonds aan. De nieuwste technieken waarmee ze werken garanderen professioneel spuitwerk / spuiten, pleisterwerk en schuurwerk. Ook wanneer u op zoek bent naar fleurige spachtelputz of een trendy betonlook, het is zo geregeld. Via deze website vergelijkt u nu alle stukadoors en hun prijzen bij u in de provincie.

Het vinden van goedkoop stucwerk

Stukadoors voorzien allerlei soorten oppervlakten van een afwerklaag. Onder andere alle wanden in uw woning worden hiermee opgeknapt en bovendien perfect beschermd. Voor goed stucwerk is het nodig dat u de hulp inschakelt van een professional. Deze zal alles netjes voor u afplakken en zorgt er na de klus voor dat uw huis weer netjes achtergelaten wordt. Stuken kan op allerlei manieren, van het gladmaken van een oppervlak tot het aanbrengen van fraaie sierpleister. Of u nu een modern of klassiek pand bezit, alle stijlen zijn mogelijk. Bent u al nieuwsgierig geworden naar de totale kosten voor uw project? Stukadoors in Drenthe staan klaar met hun offerte en voorzien u graag van advies.

Gratis offertes voor Stukadoors in Drenthe

Wie een stukadoor in Drenthe zoekt tegen de scherpste prijs, doet er goed aan verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Stukadoors in uw provincie adviseren u graag over alle mogelijkheden en voorzien u van een prijsoverzicht. Wij van stukadoors.com hebben de beste experts voor u geselecteerd en bieden u de mogelijkheid tot wel 5 gratis offertes aan te vragen. Vrijblijvend en op uw gemak thuis alle opties tegen elkaar afwegen was nog nooit zo gemakkelijk. Voor meer informatie over gemeente prijzen en vergunningen kunt u ook bij ons terecht. Wie wordt uw stukadoor in Drenthe?