Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Sausklaar stucwerk kosten

Sausklaar stucwerk kosten

Stucwerk offerte
Gratis & vrijblijvend
Minimale kosten € 10,- Maximale kosten € 14,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 12,-
Gemiddelde prijs per m2 sausklaar stucen.

Wat kost sausklaar stucwerk?

Heb je muren laten stucen en wil je deze voorzien van een unieke kleur verf? Of wil je jouw gestucte plafonds een mooie witte kleur geven? Om jouw plafond of muren te sausen is het belangrijk een goede ondergrond te hebben. Laat daarom je muren sausklaar stucen, zodat het eindresultaat nog strakker wordt.

Kenmerken sausklaar stucwerk

  • Voordelige wandafwerking

Kosten sausklaar stucen per m2

Werkzaamheden stukadoor

Prijs per m2*

Sausklaar stucwerk € 14
Sauswerk € 12

* Gemiddelde prijs sausklaar stucen, incl. btw, materiaal en arbeidskosten.

Wil je jouw muren of plafonds laten sausen? Zorg er dan eerst voor dat de ondergrond sausklaar is. Dit gebeurt met behulp van glad stucwerk. De prijs van dit sausklare stucwerk wordt bepaald door het aantal vierkante meters en het soort stucwerk. Ook de vakman speelt een rol; iedere stukadoor hanteert namelijk zijn eigen uurtarief.

Je kan een stukadoor inschakelen die de muren of plafonds gaat stucen én sausen. De stukadoor zal dan een aantrekkelijke offerte opstellen. In de tabel vind je een indicatie van sausklaar stucwerk prijzen. Wil je liever de exacte prijs weten?

Sausklaar stucen prijzen

sausklaar stucwerk prijs m2
Meer inspiratie opdoen?

Wat is sausklaar stucen?

Voor het sausen van muren is een gladde ondergrond vereist. Een stukadoor zal de oppervlaktes dan egaliseren en glad maken, zodat deze sausklaar zijn. Zodra het stucwerk goed is gedroogd, kan er gestart worden met sausen.

Let op: wil je je muren niet sausen maar behangen? Laat de wanden dan behangklaar stucen.

Prijsopbouw sausklaar maken

Materiaal
Arbeid
Voorrijkosten
Afval

Materiaalkosten sausklaar stucen

De prijs van sausklaar stucen wordt voor een deel bepaald door het materiaal. Hoe dik is de laag stucwerk die je laat aanbrengen? Is er eerst raapwerk vereist, of is een dunne pleisterlaag voldoende?

Muren en plafonds sausen

Nadat de muren sausklaar zijn opgeleverd, kan je het sausklaar stucwerk schilderen. Dit kan op verschillende manieren. De schilder kan een muur of plafond sausen met behulp van een roller, of gebruikmaken van latex spuitwerk. Waar de roller een lichte textuur achterlaat, kan verfspuitwerk volledig glad worden aangebracht. Beide vormen van schilderwerk hebben hun eigen voor- en nadelen.

Sausklaar opleveren nieuwbouwwoning Laat je nieuwbouwwoning sausklaar opleveren en maak het jezelf gemakkelijk. Je hoeft na oplevering van de woning alleen nog te verven. Wil je alles uit handen geven? Laat de wanden dan ook direct sausen.

Woning sausklaar maken door ervaren stukadoor

Het is mogelijk om zelf plafonds en muren te stucen. Er zijn echter enkele redenen om de hulp in te roepen van een betrouwbare specialist:

  • specialist werkt sneller en nauwkeurig
  • vakman heeft verstand van zaken
  • bouwafval wordt opgeruimd
  • garantie op stucwerk

Vind je het belangrijk dat de muren en plafonds sausklaar worden gemaakt op een kwalitatieve wijze en dat ook het sausen netjes wordt uitgevoerd? Bij Slimster kom je eenvoudig in contact met stukadoors die actief zijn in jouw regio. Deze stukadoors adviseren je over de mogelijkheden en voeren ook de opdracht voor je uit. Je beslist zelf welke stukadoor jouw opdracht krijgt.

Uurtarief van vakman

Iedere stukadoor hanteert zijn eigen uurtarief. Hierdoor kunnen de prijzen van sausklaar stucwerk flink variëren. We raden je altijd aan verschillende offertes te vergelijken, zodat je zeker weet dat je niet te veel betaalt.

Besparen op voorrijkosten Omdat je bij Slimster alleen in contact komt met stukadoors die in jouw regio werkzaam zijn, houd je eenvoudig de voorrijkosten in de hand.

Vind stukadoor voor sausklaar stucwerk

Vraag gratis stukadoor offertes aan via Slimster en kom in contact met 4 ervaren, betrouwbare stukadoors. Je kan deze stukadoors eenvoudig vergelijken op basis van prijs en kwaliteit. Door slim te vergelijken, ontdek je welke stukadoor het beste bij jou en je wensen past.

Direct 702 stukadoors vergelijken

Beste Stukadoor NL
Kobe Stucadoor & Schildersbedrijf
Stucadoorsbedrijf De Parel
FCS Stucadoor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal