Slimster ook in 2021 genomineerd voor Website van het Jaar!

Slimster ook in 2021 genomineerd voor Website van het Jaar!
Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten

De stembussen voor beste Website van het Jaar 2021 zijn weer open en ook dit jaar is Slimster weer genomineerd. Met een nieuwe uitstraling van onze website en een gemiddelde tevredenheidsscore van 8.7 gaan we dit jaar voor de winst! Je kunt tot en met 17 november stemmen op de beste website van Nederland.

Vorig jaar was Slimster voor het eerst genomineerd in de categorie Vergelijking en hebben bijna 500.000 mensen een online stem uitgebracht voor beste Website van het jaar 2020. We zijn dan ook trots dat we ook dit jaar weer genomineerd zijn. Hierbij strijden we met de winnaars van vorig jaar: Pricewise & Gaslicht.com.

Update: De stembussen voor Website van het Jaar 2021 zijn op 18 november gesloten. De winnende websites worden op 9 december bekendgemaakt.
Help jij ons dit jaar mee om te winnen?
Stem op Slimster
Let op! Om je stem te bevestigen krijg je een bevestigingsmail. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan of deze in je ongewenste mailbox of spam terecht is gekomen.
slimster
Over de Website van het Jaar verkiezing 2021
De Website van het Jaar verkiezing is initiatief van Multiscope & Emerce en wordt deze voor de 21e keer gehouden. De verkiezing heeft 40 categorieën. Per categorie worden twee prijzen uitgereikt: beste website & populairste website. Daarnaast wordt ook een overall winnaar gekozen: dé beste website van Nederland.

beste website van het jaar 2021

Criteria Website van het Jaar

Er zijn maximaal 12 genomineerden in elke categorie. Genomineerde websites zijn websites die vorig jaar gewonnen hebben in dezelfde categorie of behoren tot de grootste websites uit de Top 100 lijst van Alexa en Similarweb. Daarnaast kunnen maximaal 5 websites per categorie zich aanmelden voor een wildcard.

Over Slimster

Nominatie Website van het Jaar 2021

Slimster is de snelst groeiende online vergelijker van Nederland, die je helpt bij het vinden van de beste deal voor verschillende producten en diensten. Van het vergelijken van zonnepanelen & isolatie tot witgoed. Inmiddels heeft Slimster meer dan 328.000 mensen geholpen bij het vinden van de beste deal bij meer dan 2.000 aangesloten bedrijven.