Slimster voor de 3e keer genomineerd voor Website van het Jaar!

Slimster voor de 3e keer genomineerd voor Website van het Jaar!
Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

AMERSFOORT - Afgelopen maandag 5 september 2022 zijn de stembussen voor Website van het Jaar 2022 geopend en Slimster doet dit jaar ook weer mee! Met ons kleine team van deskundige productspecialisten, techneuten, servicemedewerkers en omzetbrengers zijn we trots om voor het 3e jaar op rij genomineerd te zijn. Maar hoe gaaf zou het zijn om dit jaar met de winst vandoor te gaan? Je kunt tot en met 21 november (11.00u) stemmen op de beste website van Nederland.

In 2020 ontving Slimster voor het eerst de nominatie in de categorie 'Vergelijking' en in 2022 is Slimster voor de 3e keer op rij genomineerd voor Website van het Jaar! Gemiddeld stemmen 500.000 mensen op de beste website van Nederland, waarbij de Beste Website met de hoogste kwaliteitsscore en Populairste Website met de meeste stemmen winnen. Vorig jaar waren de winnaars in onze categorie: Pricewise & Independer.

Pascal van de Beek, productspecialist Smart Home bij Slimster, zegt het volgende over de nominatie: "Het is top dat we dit jaar weer genomineerd zijn en bewijst toch dat we met z'n allen alles eruit halen wat erin zit! Hopelijk kunnen we er dit jaar wel met de winst vandoor gaan en Pricewise van de troon stoten. Dit zou de kers op de taart voor ons werk zijn."

Let op! Om je stem te bevestigen krijg je een bevestigingsmail. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan of deze in je ongewenste mailbox of spam terecht is gekomen.

Hoe kun je stemmen op Website van het Jaar?

beste website van het jaar 2022
Zou jij ons willen helpen en ons 5-sterren kunnen geven?
Stem op Slimster
slimster
Zo werkt de Website van het Jaar verkiezing
Jaarlijks wordt de Website van het Jaar verkiezing gehouden door Emerce samen met Multiscope. Hierbij wordt zowel gekeken naar de populariteit van een website, maar ook de kwaliteit is erg belangrijk. Er is een overall winnaar; dé Beste Website van Nederland 2022 en per categorie worden er 2 prijzen uitgereikt van beste website & populairste website.

Criteria Website van het Jaar 2022

Maximaal heeft elke categorie 12 genomineerden en dit zijn websites die vorig jaar gewonnen hebben in dezelfde categorie of behoren tot de grootste websites uit de Top 100 lijst van Alexa en Similarweb. Daarnaast kunnen maximaal 5 websites per categorie zich aanmelden voor een wildcard.

Waarom stemmen op Slimster: dé vergelijker van Nederland?

Nominatie Website van het Jaar 2022
  • We helpen je altijd met de beste deal
  • Makkelijk te gebruiken vergelijkingstool
  • Gratis & vrijblijvende offertes aanvragen
  • Gemiddelde tevredenheidsscore van 8.8 / 10

Slimster is de snelst groeiende vergelijkingswebsite van Nederland, die je helpt bij het vinden van de beste deal voor verschillende producten en diensten. Vorig jaar hebben zij nog voor de 4e keer een FD Gazellen Award gewonnen. Inmiddels heeft Slimster als groeiend vergelijkingsplatform meer dan 450.000 mensen geholpen bij het vinden van de beste deal bij meer dan 2.000 aangesloten bedrijven.