Nominatie Slimster voor Website van het Jaar 2020!

Nominatie Slimster voor Website van het Jaar 2020!
Henrieke Hahn
Henrieke Hahn
Product Specialist
1 minuten

Slimster is genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie Vergelijking. De winnaars van de Beste Website van 2020 en de Populairste Website van 2020 worden gekozen door het publiek middels online stemmen. Iedereen kan van 3 september tot en met 16 oktober zijn stem uitbrengen.

"We doen mee met de grote jongens"

Marco Schuurman, mede-eigenaar van Slimster is trots op het team. "We zijn ontzettend trots op deze nominatie voor Website van het Jaar. Deze nominatie bevestigt opnieuw dat wij met een klein team meedoen met de grote jongens. De afgelopen jaren zijn ontzettend grote stappen gezet, wat onder meer resulteerde in twee awards voor Best SEO in 2018 (Dutch Search Awards) en 2020 (Friends of Search Awards) en in drie FD Gazellen Awards op rij (2017, 2018, 2019)."

Hoe groot schat Schuurman de kans op winst voor Slimster? "We zijn genomineerd voor de categorie Vergelijking. Het wordt niet gemakkelijk om in deze categorie Beste Website of Populairste Website te worden. In de afgelopen 9 edities van de Website van het Jaar verkiezing namen slechts 3 vergelijkingswebsites alle prijzen in ontvangst. Het zou mooi zijn als daar eens verandering in kwam. Uiteraard zou het helemaal geweldig zijn als Slimster deze hegemonie kan doorbreken."

website van het jaar 2020

Over de Website van het Jaar verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing is een jaarlijks terugkerende verkiezing, georganiseerd door Multiscope en Emerce. De verkiezing heeft 39 categorieën. Per categorie worden twee prijzen uitgereikt:

  • De beste website: de site met het hoogste gemiddelde voor inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
  • De populairste website: de site met het hoogste aantal stemmen.

Daarnaast wordt ook een overall winnaar gekozen: dé website van het jaar 2020.

Selectieprocedure

Per categorie zijn er maximaal 12 genomineerden. Websites worden geselecteerd via de volgende selectieprocedure:

  • Winnaars van de voorgaande editie, indien het dezelfde categorie is.
  • Maximaal 5 websites per categorie die zich aangemeld hebben voor een wildcard.
  • De grootste websites uit de Top 100 lijst van Alexa en Similarweb.

Over Slimster

Nominatie Website van het Jaar 2020

Slimster is de snelst groeiende online vergelijker van Nederland, die je helpt bij het vinden van de beste deal voor verschillende producten en diensten. Inmiddels heeft Slimster meer dan 2.000 geselecteerde bedrijven aangesloten, groot en klein, van webwinkel tot bouwbedrijf.