Slimster wint FD Gazellen Award voor 3e jaar op rij

Slimster wint FD Gazellen Award voor 3e jaar op rij
Marco Schuurman
Marco Schuurman
Meewerkend voorman
1 minuten

Nijkerk, 17 oktober 2019 - Voor het 3e jaar op rij mag Slimster een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Ook dit jaar behoort de vergelijkingswebsite tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Marco Schuurman: "Voor het derde jaar op rij mogen wij ons tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland rekenen. Een mooie waardering voor wederom een jaar met omzetgroei én gezonde bedrijfsvoering. Zo trots op het gehele team en alle partners! Keerzijde van deze groei is dat wij ons mooie kantoor in Nijkerk zullen gaan verlaten, het past écht niet meer. De verwachting is dat we begin 2020 ons nieuwe kantoor in Amersfoort zullen gaan betrekken om verdere groei te kunnen faciliteren."

slimster
De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad. Dit jaar worden ze voor de 16e keer uitgereikt. Voor bedrijven in het oosten van Nederland vindt deze uitreiking plaats op 12 november in het Orpheus Theater in Apeldoorn.

Criteria FD Gazellen

Slimster wint 3e FD Gazellen Award op rij in 2019

In 2017 mocht Slimster voor het eerst een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Slimster voldoet nu voor het 3e jaar op rij aan de zware criteria. Bedrijven moeten in ieder geval drie jaar ononderbroken een omzetgroei behalen van tenminste 20%. Daarnaast moeten ze financieel gezond zijn en wordt er ook gekeken naar winstmarge en personeelsgroei. Ook in 2019 slaagt Slimster met vlag en wimpel voor de test.