Slimster wint FD Gazellen Award 2017

Slimster wint FD Gazellen Award 2017
Marco Schuurman
Marco Schuurman
Meewerkend voorman
1 minuten

Nijkerk, 18 oktober 2017 - De in Nijkerk gevestigde vergelijkingswebsite Slimster wint een prestigieuze FD Gazellen Award 2017 en behoort hiermee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

De FD Gazellen, een initiatief van Het Financieele Dagblad, staan in het teken van ondernemershelden. Bedrijven die de afgelopen drie jaar een bovengemiddelde groei hebben laten zien, financieel gezond zijn en over uitmuntend en innovatief ondernemerschap beschikken komen in aanmerking.

slimster
Marco Schuurman, oprichter Slimster
Voor het eerst meedoen en meteen een award winnen is supergaaf! Het is een groot compliment voor het hele team. Door een mix van slimme technologie en persoonlijke aandacht willen wij verder uitgroeien tot de beste vergelijker van Nederland met de hoogste klanttevredenheid. Dit bevestigt dat we op de goede weg zijn. We zijn dan ook erg trots op deze prijs!
Slimster wint FD Gazellen Award 2017

Slimster is genomineerd voor de regio Oost (Utrecht, Gelderland en Overijssel). De hoofdprijzen van de FD Gazellen Awards zullen per regio worden uitgereikt op 16 november 2017 in de Deventer Schouwburg.

fd gazellen 2017