Slimster wint ook in 2018 een FD Gazellen Award

Slimster wint ook in 2018 een FD Gazellen Award
Marco Schuurman
Marco Schuurman
Meewerkend voorman
1 minuten

Nijkerk, 7 november 2018 - Slimster wint opnieuw een FD Gazellen Award 2018 en behoort hiermee nog steeds tot de meest snelgroeiende bedrijven van Nederland. De Nijkerkse jeugdvrienden Marco Schuurman en Martijn van Dijk kunnen niets anders dan trots zijn op de vergelijkingswebsite die ze samen hebben opgericht.

Samen bouwen

Marco Schuurman: "Een bijzonder groot compliment om samen een award in ontvangst te mogen nemen. Met het team timmeren we hard aan de weg. Als je kijkt naar het huidige marktsentiment, groeien we met Slimster tegen de markt in, terwijl groeien voor ons geen doel is. Wij focussen volledig op klanttevredenheid en proberen iedere dag te verbeteren. Zo’n award bevestigt dat we de juiste dingen doen en dat geeft ons een extra reden om trots te zijn. We zijn er nog lang niet en blijven hard werken!"

Martijn van Dijk: "Op zo’n moment sta je ook even stil bij wat we samen en met het team hebben opgebouwd. Marco en ik kennen elkaar uit onze studententijd en ondernemen was toen al een gezamenlijke passie. In 2009 hebben we de sprong gewaagd en werden we naast vrienden ook zakenpartners. In 2015 hebben we het merk Slimster opgericht en zijn we van tweemansbedrijf uitgegroeid tot een succesvol bedrijf."

slimster
De FD Gazellen Award
De prestigieuze FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad. Dit jaar worden ze voor de 15e keer uitgereikt.

Extra zware criteria

Slimster wint ook in 2018 een FD Gazellen Award

Om dit jaar in aanmerking te komen hanteerde het FD extra zware criteria. Bedrijven moeten in ieder geval drie jaar ononderbroken een omzetgroei van tenminste 20% behalen, financieel gezond zijn en winstmarge en personeelsgroei werden ook meegewogen.

Marco Schuurman & Martijn van Dijk