Slimster wint FD Gazellen Award voor de 4e keer

Slimster wint FD Gazellen Award voor de 4e keer
Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten

Nijkerk, 2 november 2021 - Voor de 4e keer behoort Slimster tot de meest snelstgroeiende bedrijven van Nederland en mag ook dit jaar weer een FD Gazellen Award in ontvangst nemen.

Pascal van de Beek: "Dit is de vierde keer dat Slimster tot de snelstgroeiende bedrijven behoort. Het is een mooie beloning voor het gehele team voor een beperkend coronajaar met nieuwe mijlpalen. Hieruit blijkt dat we met een klein hecht team en alle partners grote prestaties kunnen bereiken. De award zal dan ook een mooi plekje krijgen op het nieuwe kantoor in Amersfoort."

slimster
De winnaars van FD Gazellen 2021
De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de 18e keer uitgereikt aan snelstgroeiende bedrijven in Nederland. Op 25 november worden de awards tijdens een groots event uitgereikt in Theater Amsterdam.
fd gazellen award 2021

Criteria FD Gazellen 2021

Slimster wint 4e FD Gazellen Award in 2021

In 2017 mocht Slimster de eerste keer een FD Gazelle Award in ontvangst nemen. Criteria voor de award zijn onder meer een omzetgroei in de afgelopen 3 jaar van minimaal 20% en financieel gezond zijn. Ook de winstmarge & personeelsgroei worden meegewogen. In 2021 voldoet Slimster aan alle FD Gazelle voorwaarden en mag 25 oktober deze prestigieuze prijs in ontvangst nemen.

criteria fd gazellen 2021