Mobiele airco aanbiedingen

Mobiele airco aanbiedingen

Wil jij een goede en betrouwbare mobiele airco kopen, zonder daarvoor je hele spaarrekening te moeten plunderen? Dan is het slim om goed op alle aanbiedingen, kortingen en acties te letten van webwinkels. Bij Slimster vinden we het belangrijk dat jij de laagste prijs betaalt voor jouw mobiele airconditioner. Daarom houden wij alle mobiele airco aanbiedingen voor je in de gaten. Dat scheelt jou een hoop tijd, speurwerk én kosten! Bekijk hieronder de actuele acties en uitverkoop van betrouwbare webshops als Coolblue, Bol.com en MediaMarkt.

202 resultaten
Air&Me Air Naturel Polair
15 m2 , 60 dB , Wit
Air&Me Air Naturel Polair voorkant
Geen reviews
€ 179,-
1 prijs
15 m2
Tristar AC-5529
22 m2 , 9000 BTU , 65 dB
Tristar AC-5529 voorkant
Geen reviews
€ 351,-
1 prijs
22 m2
9000 BTU

De beste mobiele airco aanbiedingen

Mobiele airconditioners zijn te bestellen in verschillende prijsklasses. Het begint met budget modellen die je kamer kunnen verkoelen, maar verder weinig extra opties bieden. De duurdere mobiele airco's kunnen verkoelen, verwarmen en de lucht ontvochtigen. Ook zijn veel van dit soort airco's uitgerust met wifi-bediening. Wil jij zo'n luxe mobiele airco kopen, maar schrik je van de prijzen? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Op deze pagina tonen we je namelijk de beste mobiele airco aanbiedingen.

De modellen op deze pagina zijn flink afgeprijsd, bijvoorbeeld door een kortingsactie of uitverkoop bij de webwinkel. Ook laten wij je de airco's met de scherpste prijsdaling van dit moment zien. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op de normale verkoopprijs. Ideaal toch!

Eenvoudig besparen
Wij helpen je graag bij het vinden van de beste mobiele airco deal. Daarom hebben we het speurwerk al voor je gedaan. Wij verzamelen alle aanbiedingen en kortingen, jij koopt eenvoudig voor de laagste prijs!

Veel korting op mobiele airco's

Vooral tijdens een seizoensuitverkoop (in de winter) of bij speciale acties (zoals Black Friday) kun je veel korting scoren op mobiele airco's. De gemiddelde korting kan oplopen van 10% tot wel 40% voordeel. Natuurlijk is dit afhankelijk van het merk, model, normale prijs en de verkoper. Tijdens de winter zijn verplaatsbare airco's vaak goedkoper, omdat er minder vraag naar is. Je kunt dan nog meer besparen op de kosten. Ook tijdens actieweken zoals bij Black Friday lopen de kortingen hoog op.

Benieuwd naar de beste mobiele airco van 2024 voor jouw kamer?
Beste mobiele airco

Nieuwe mobiele airco aanbieding kopen

Wil jij een mobiele airco met korting kopen? Laat je niet gek maken door alle aanbiedingen en acties. Het is nog steeds belangrijk om mobiele airco's te vergelijken op prijs, specificaties, reviews en levertijd. Maak gebruik van ons handige filtermenu om alle modellen te vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk bijvoorbeeld naar energiezuinige mobiele airco's of naar de meest stille mobiele airco. Heb jij een airco gevonden die aan al jouw wensen voldoet? Profiteer dan eenvoudig van de goedkoopste actieprijs via Slimster en bestel online bij een betrouwbare webshop.

Je vindt bij ons de beste mobiele airco aanbiedingen van goede merken zoals: