• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 198.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Kozijnen Edam

Vergelijk 865 specialisten

Laatste 3 kozijnen in Edam

2 kunstofkozijnen van 210x125 en 1 kunststofkozijn van 145x125. Alle drie op de eerste verdieping. A

Bouwen Loenstraat 20, Edam

Tuindeuren 2 achterdeuren, 1 voordeur, 8 raamkozijnen, 3 klein, 1 middelgroot, 4 groot. Kiepkantelra

Floris Simonszstraat, Edam

Betreft 2 kozijnen op de 1ste verdieping achterzijde woning. Makkelijk bereikbaar via plat dak. Afme

Jacob Matijsen Osterlinghstraat, Edam

Kozijnen offerte

Kozijnen vervangen of plaatsen in Edam

Woon jij in Edam en wil jij binnenkort je kozijnen vervangen? Of juist nieuwe kozijnen laten plaatsen? Dan kunnen de aangesloten specialisten van Slimster jou verder helpen. Doordat zij werken in de omgeving Edam hebben zij altijd wel een referentie in de buurt zitten en kunnen zij ook jou helpen met het plaatsen van allerlei soorten ramen en type deuren. Vraag daarom via Slimster eenvoudig tot 5 kozijn offertes aan en kies zelf het bedrijf met de beste deal. Zo helpt Slimster jou besparen tot wel 45% op de kosten van nieuwe kozijnen.

Het voordeel van meerdere kozijn offertes

Je ontvangt tot maximaal 5 offertes, waaruit een goede vergelijking kunt maken door slim te vergelijken op prijs, kwaliteit en service van de aangesloten specialisten. Zij staan tevens altijd voor je klaar voor een vrijblijvend adviesgesprek om van tevoren de situatie in te schatten en te bekijken. Niet alle soorten materialen kozijnen zijn namelijk geschikt voor je woning.

Kozijnen offerte

De voordelen van verschillende materialen

Elk type raam en soort materiaal heeft zo zijn eigen kenmerken en voordelen. Zo bieden houten kozijnen een warme en klassieke uitstraling, bieden kunststof kozijnen weer een hogere isolatiewaarde van je woning en brengen aluminium kozijnen wat meer luxe in je woning. Wil je meer informatie over de type ramen en soorten deuren?

Kozijn materialen

Gratis offertes in Edam

Wanneer je via Slimster offertes aanvraagt, dan zul je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes van onze aangesloten bedrijven ontvangen. Wij selecteren de bedrijven op basis van jouw aanvraag en of deze werkt in Edam. Wil je met zo laag mogelijke kosten de beste kwaliteit kozijnen aanschaffen met goede service? Dan kun je de ontvangen offertes vergelijken op prijs, kwaliteit en service. Jij kiest het beste bedrijf die de kozijnen plaatst.

Vergelijk kozijnen bedrijven regio Edam

Eurokozijn
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal