• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 163.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Kozijnen Huizen

Vergelijk 846 specialisten

Laatste 3 kozijnen in Huizen

het gaat om een kozijn met 2 ramen, afm 120 x 60 cm

Rembrandtlaan, Huizen

kunststofkozijn van 1500 x 1480 op de eerste verdieping. Houtnerf/draaikiep raam

Eem, Huizen

Reparatie bestaand kozijn Vervangen 2 kozijnen 110x83 en 156x83

Gazelle, Huizen

Kozijnen offerte

Kozijnen laten vervangen in Huizen

Ramen en deuren zijn belangrijke elementen van je woning. Wat denk je van houten kozijnen of een kunststof schuifpui? Ramen en deuren beschermen niet alleen je huis tegen inbraak, maar zorgt ook voor een hogere isolatiewaarde. Hierdoor bespaar je kosten op je energierekening en geniet jij van een lekkere warme woning in de wintertijd of koude woning in de zomertijd. Wil je je kozijnen vervangen of nieuwe kozijnen laten plaatsen? Via Slimster vind je eenvoudig tot 5 aangesloten bedrijven die werken in Huizen en omgeving.

Verschillende kozijn materialen

Elk materiaal kozijn heeft zo zijn eigen kenmerken. Wanneer je kiest voor houten kozijnen, dan geef je je woning een mooie en warme uitstraling. Naast hout kun je ook kiezen voor een moderne look door kunststof kozijnen of aluminium kozijnen te gebruiken. Kunststof heeft als voordelen dat ze onderhoudsvrij, goed isolerend en inbraakwerend zijn.

Gratis offertes in Huizen

Door via ons gratis een vrijblijvende kozijn offerte aan te vragen kom je in contact met onze aangesloten bedrijven die werken in de regio Huizen. De ontvangen offertes vergelijk je slim op prijs én kwaliteit en je kiest zelf welk bedrijf de opdracht uitvoert. Hierdoor kom je gemakkelijk en snel tot de beste deal.

Vergelijk kozijnen bedrijven regio Huizen

Eurokozijn
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal