Samsung kastmodel koelkast kopen

Samsung kastmodel koelkasten

De Koreaanse grootheid Samsung kennen we met name van hun innovatieve elektrische producten als televisies en smartphones. Ook op het gebied van koelkasten kun je bij Samsung terecht. Innovativiteit en gebruiksvriendelijkheid worden gecombineerd met een aantrekkelijk design. De kastmodellen van Samsung zijn vrijstaande modellen met een minimale inhoud van 350 liter. Een vriesvak komt overigens niet veel voor bij de Samsung kastmodel koelkasten. Wel heb je keuze uit energieklasse A+ of energieklasse A++. De prijzen van de Samsung kastmodellen vinden we terug in het middensegment.

1 resultaat
Samsung RR39A746322 Bespoke
Kastmodel koelkast , Energieklasse E , 387 l
Samsung RR39A746322 Bespoke voorkant
Geen reviews
€ 1099,-
1 prijs
Kastmodel koelkast
185.3 cm

Samsung kastmodel koelkast kopen

Een vergelijkingstool is niet compleet zonder prijsvergelijking. Daarom vind je bij ons direct de laagste prijs in het prijsoverzicht achter iedere ijskast. Wij werken samen met diverse (online-)winkels en tonen je meteen de actuele prijzen. Zo vind je direct de beste deal en betaal je nooit teveel voor een nieuwe kastmodel koelkast van Samsung.

Samsung koelkast vinden op Slimster.nl

Een nieuwe Samsung koelkast uitzoeken kan een tijdrovende klus zijn. Daar hebben we bij Slimster.nl iets op gevonden. Dankzij het door ons ontwikkelde filter vind je snel en gemakkelijk de beste koelkast. Links op de pagina kun je alle eigenschappen selecteren die je zoekt in een kastmodel. Wij hebben alvast Samsung voor je geselecteerd op deze pagina, maar je kunt hier ook andere merken selecteren om deze kieskeurig te vergelijken met het Koreaanse merk. Selecteer bijvoorbeeld de gewenste afmetingen, de energieklasse, het aantal plateaus en lades of de prijsklasse. Zijn er meerdere geschikte Samsung kastmodel koelkasten? Selecteer ze en klik op de oranje vergelijkingsknop voor een gedetailleerd vergelijkingsoverzicht.

Tip: Heb jij een groot gezin van 5 of meer personen? Dan kan een kastmodel koelkast misschien te klein zijn. Een Amerikaanse koelkast biedt jou voldoende ruimte om te koelen en in te vriezen. Op Slimster.nl kun je alle Samsung Amerikaanse koelkasten vergelijken om de beste aanbieding te vinden!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste kastmodellen