Kastmodel koelkast met vriesvak kopen

Kastmodel koelkasten met vriesvak

Niet alle kastmodellen beschikken over een vriesvak. Zo kun je wel producten koelen, maar niet invriezen. Gelukkig zijn er ook kastmodellen die wel over een vriezer beschikken. We hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet op de pagina. Diverse merken zijn goed vertegenwoordigd in deze categorie, waarbij met name het grote assortiment van Liebherr, Siemens en Smeg opvalt. Genoeg te kiezen in deze categorie! Bekijk op deze pagina alle kastmodel koelkasten met vriesvak en vind beslist de beste online aanbieding!

2 resultaten
AEG SFE812E1AC
Kastmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
AEG SFE812E1AC
Geen reviews
€ 839,-
1 prijs
Kastmodel koelkast
122.4 cm
Liebherr IRSe 4101 Pure
Kastmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
Liebherr IRSe 4101 Pure
Geen reviews
€ 899,-
1 prijs
Kastmodel koelkast
121.8 cm

Kastmodel koelkast met vriesvak kopen

Een kastmodel met ijskast laat jou producten koelen en vriezen. Naast het filter vind je op Slimster.nl ook het prijsoverzicht. Hier vind je meteen de goedkoopste prijs van jouw favoriete kastmodel met vriezer. Wij werken samen met diverse winkels en tonen je direct de beste deals. Zo kun je veel besparen op de aanschafprijs en betaal je nooit teveel voor een nieuwe kastmodel koelkast met vriesvak.

Kastmodel met vriesgedeelte naar jouw wens

Een kastmodel koelkast met vriesgedeelte kun je helemaal naar wens samenstellen op onze website. Op het scherm vind je aan de linkerkant het filter. Wij hebben alvast de categorieën kastmodel en vriezer voor je geselecteerd. De overige eigenschappen van je nieuwe kastmodel selecteer je helemaal zelf. Kies bijvoorbeeld de afmetingen, de energieklasse en het merk, maar ook functies als NoFrost of Superkoelen. De resultaten van het filter vind je meteen op deze pagina. Je kunt ze direct onderling vergelijken door op de oranje "vergelijk" knop te klikken.

Tip: Heb jij al een aparte vriezer in je keuken of garage staan? Dan heb je waarschijnlijk geen koelkast met vriesgedeelte nodig. Neem in dat geval eens een kijkje bij alle kastmodel koelkasten zonder vriesvak op Slimster.nl!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste kastmodellen