Exquisit kastmodel koelkast kopen

Exquisit kastmodel koelkasten

Exquisit is als koelkastmerk misschien niet zo bekend in Nederland, maar de producent neemt toch een bijzondere plek in. De kastmodel koelkasten van Exquisit zitten qua prijs aan de onderkant van de markt. Waarin het bedrijf zich onderscheidt van andere budgetmerken, is dat de toestellen ook nog zeer zuinig zijn (vaak energielabels A+ of soms zelfs A++). De koelkasten van het merk zijn in veel cafés en restaurants terug te zien, het bedrijf richt zich namelijk ook expliciet op de horeca. Bijvoorbeeld door grote kastmodellen op de markt te brengen met een gigantisch inhoud en handige flessenrekken voor het bewaren van frisdranken. Op deze pagina vind je het actuele aanbod Exquisit kastmodel koelkasten!

1 resultaat
Exquisit RKS100-V-H-160FMW
Kastmodel koelkast , Energieklasse F , 94 l
Exquisit RKS100-VH-160FMW linker voorkant
Geen reviews
€ 217,-
1 prijs
Kastmodel koelkast
90.5 cm

Exquisit kastmodel koelkasten online kopen

Dankzij het slimme vergelijkingssysteem van Slimster.nl kun je uiterst trefzeker een kastmodel koelkast kopen. Eerst kun je in het kenmerken menu op de linkerhelft invoeren wat jij allemaal wilt. Er verschijnt dan een overzicht van alle Exquisit koelkasten die aan jouw eisen voldoen. Handig: jouw favoriete modellen kun je onderling kieskeurig op productkenmerken vergelijken door ze te selecteren en dan op ‘Vergelijk’ te drukken. Zo vind jij gemakkelijk en snel de Exquisit kastmodel koelkast die aan al jouw eisen voldoet!

De voor- en nadelen van een Exquisit kastmodel koelkast

De zeer lage aanschafprijs van een Exquisit koelkast is mooi meegenomen. Het bedrijf is de laatste jaren meer en meer gaan focussen op duurzaamheid, waardoor de kast-koelkasten steeds zuiniger zijn geworden. Volgens Milieu Centraal kan het omruilen van een oude, energievretende koelkast voor een nieuwe met een zuiniger energielabel een besparing opleveren van al snel meer dan 100 euro per jaar. Vaak zul je de investering in een nieuw Exquisit kastmodel er al na een jaar of drie uit hebben dankzij alleen al de stroombesparing. Hier tegenover staat wel dat een Exquisit kastmodel beschikt over basisfuncties zoals een ontdooi- of ventilatiesysteem, maar in de regel niet over technologieën als superkoelen of een nul-graden-zone.

Slim Exquisit kastmodel koelkasten vergelijken

De koelkast webshops worden permanent bezocht door de scanrobot van Slimster.nl. Op deze manier kunnen wij jou altijd de meest actuele informatie geven over aanbiedingen, levertijden, voorraden en prijzen. Doordat wij tevens alle productkenmerken van de koelkasten verzamelen, kunnen wij je niet alleen de laagste prijs garantie geven, maar ook de garantie dat je hier op Slimster.nl het trefzekerst koelkasten kunt vergelijken. Voor de laagste prijs van Exquisit kastmodel koelkasten ben jij bij Slimster.nl aan het juiste adres!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste kastmodellen