Pelgrim kastmodel koelkast kopen

Pelgrim kastmodel koelkasten

Het assortiment kastmodellen van het Nederlandse merk Pelgrim kenmerkt zich door veelzijdigheid. Zo zijn er kastmodel koelkasten met een inhoud van 119 tot 326 liter, zijn ze vrijstaand te plaatsen of in te bouwen, hebben ze al dan niet een vriesvak (variërend van 17 tot 26 liter) en is er veel variëteit in het aantal lades. Bijzonder bij alle Pelgrim koelkasten is het design. De ontwerpers houden alle trends goed bij, waardoor er altijd een koelkast beschikbaar is die aansluit bij jouw interieur. Opvallend in het Pelgrim-assortiment zijn de stijlvolle retro koelkasten.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Pelgrim kastmodel koelkasten vergelijken en online kopen

Op Slimster.nl helpen wij jou graag bij het vinden van de ideale kastmodel koelkast. Daarom kun je hier eenvoudig alle modellen vergelijken op verschillende kenmerken, zoals prijs, specificaties, levertijd en reviews. Zo kun je kijken naar functies die van belang zijn. Hecht jij waarde aan de netto inhoud van een koelkast, of geef je meer om de luxere functies als Automatisch Ontdooien en een Ice-dispenser? Hoe dan ook, op Slimster.nl vind jij de Pelgrim kastmodel koelkast die aan al jouw wensen voldoet!

Pelgrim koelkasten van Hollandse bodem

Het 90 jaar oude Hollandse merk vervaardigt al zijn keukenapparaten van hoogwaardige en duurzame materialen. Een kastmodel van Pelgrim heeft in vergelijking met budgetmerken niet de goedkoopste prijzen. De investering zal zich normaliter echter uitbetalen, aangezien de kwaliteit, garantie en service in het bovenste segment van de markt zitten.

Met A+ of A++ voldoen de Pelgrim koelkasten aan de eisen van energie-efficiëntie die de Europese Unie heeft gesteld.

De keuze voor een Pelgrim kastmodel koelkast

Naast kastmodellen, zijn er bijvoorbeeld ook tafelmodellen, barmodellen en Amerikaanse koelkasten. Waarom zou je dan voor een kastmodel kiezen? Een kastmodel heeft meer inhoud dan een tafelmodel en is dus geschikter voor meerpersoonshuishoudens, maar is kleiner dan een Amerikaans model en kost dus niet zoveel ruimte en elektriciteit. De kastmodellen van Pelgrim zijn naar keuze los te plaatsen of in te bouwen.

Heb jij jouw ideale Pelgrim kastmodel koelkast gevonden? Dan kun je deze via Slimster.nl eenvoudig voor de laagste online prijs bestellen bij één van onze gelieerde webshops. Wat een service!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste kastmodellen