Kastmodel koelkast met NoFrost kopen

Kastmodel koelkasten met NoFrost

Een kastmodel koelkast geeft je voldoende ruimte om levensmiddelen op te slaan. De meeste kastmodellen zijn geschikt voor een 4-persoons huishouden, alhoewel de XL kastmodellen ook groot genoeg zijn voor grotere gezinnen. Sommige kastmodellen hebben tevens een vriesgedeelte aan boord. Het nadeel van veel vriezers is dat je ze regelmatig moet ontdooien om ijs- en rijpvorming tegen te gaan. De koelkast wordt dan al snel minder energiezuinig. Een goede oplossing daarvoor is het aanschaffen van een kastmodel koelkast met NoFrost. Op Slimster.nl vergelijk je eenvoudig alle kastmodel koelkasten met deze No Frost functie en vind je beslist de beste aanbieding!

3 resultaten
Bauknecht KSI 18VF2 P
Kastmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse F
Bauknecht KSI 18VF2 P
Geen reviews
€ 1049,-
2 prijzen
Kastmodel koelkast
177.1 cm
Samsung RR39A746322 Bespoke
Kastmodel koelkast , Energieklasse E , 387 l
Samsung RR39A746322 Bespoke voorkant
Geen reviews
€ 1099,-
1 prijs
Kastmodel koelkast
185.3 cm
AEG SKE818E1DS
Kastmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
AEG SKE818E1DS
Geen reviews
€ 875,-
3 prijzen
Kastmodel koelkast
177.2 cm

Kastmodel koelkast met NoFrost kopen

Op Slimster.nl vind je snel de beste prijs voor een kastmodel koelkast met No Frost. Maar kijk natuurlijk ook kieskeurig naar de andere specificaties. Vergelijk bijvoorbeeld op merk, netto inhoud en energielabel. Achter ieder model vind je het prijsoverzicht. Hier vind je een overzicht van de winkels die jouw favoriete model verkopen. Je vindt direct de laagste prijs in het prijsoverzicht. Zo betaal je nooit teveel voor een kastmodel koelkast met NoFrost.

Nooit meer ontdooien met No Frost functie

Op deze pagina vind je alle kastmodellen met No Frost functie. No Frost zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien, doordat lucht en vocht allebei uit de vriezer onttrokken worden. Er vindt geen ijsvorming meer plaats, waardoor het kastmodel altijd even energiezuinig blijft werken. No Frost techniek is dus een soort automatisch ontdooisysteem voor je koelkast. Wat zoek je nog meer in een kastmodel koelkast? Links in het filter geef je jouw voorkeuren op. Wij hebben alvast No Frost voor je geselecteerd. Zijn er meerdere modellen die aan de zoekresultaten voldoen? Selecteer ze en klik op vergelijk voor een overzicht.

No Frost koelkasten

Is een kastmodel ijskast toch niet helemaal wat je zoekt? Heb je meer koelruimte, of misschien wel een stuk minder inhoud, nodig? Op Slimster.nl vergelijk je uiteraard ook andere soorten koelkasten met NoFrost technologie!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste kastmodellen