Bosch kastmodel koelkast kopen

Bosch kastmodel koelkasten

Er zijn maar enkele absolute topmerken onder koelkastfabrikanten en Bosch hoort daar zeker bij. De prijs is bij aanschaf bovengemiddeld, maar in de regel betaalt dit zich dubbel en dwars uit. Zo zijn Bosch kastmodel koelkasten zeer zuinig in het gebruik (minimaal A+, vaak A++ en soms zelf A+++), waardoor jouw stroomrekening beduidend lager wordt. De kans op reparaties is uiterst gering en in de regel gaat een Bosch koelkast vele jaren langer mee dan een koelkast van budgetmerken zoals Zanussi of ETNA.

2 resultaten
Bosch Serie 4 KSV36VWEP
Kastmodel koelkast , Energieklasse E , 346 l
Bosch Serie 4 KSV36VWEP linker voorkant
9,5
135 reviews
€ 623,-
7 prijzen
Kastmodel koelkast
186 cm
Bosch Serie 6 KIR51ADE0
Kastmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
Bosch Serie 6 KIR51ADE0
Geen reviews
€ 924,-
3 prijzen
Kastmodel koelkast
139.7 cm

Bosch kastmodel koelkasten vergelijken en bestellen

Slimster.nl werkt razend eenvoudig. Links geef je aan wat je wilt en hoeveel jij daarvoor bereid bent te betalen. Dan krijg je een lijst te zien met alle (kastmodel) koelkasten die aan jouw wensen voldoen. Uit dit overzicht kun je tot hoogstens 4 koelkast modellen onderling kieskeurig vergelijken, door ze te selecteren en dan op ‘Vergelijk’ te drukken. Vervolgens koop je jouw nieuwe Bosch kastmodel koelkast bij de webshop met de beste aanbieding!

Inventiviteit van een Bosch kastmodel koelkast

De Bosch koelkasten staan bol van de inventiviteit, bovendien is er veel variëteit. Een kastmodel van Bosch beschikt vaak over functies als luchtvochtigheidsregeling, een (al dan niet uitneembaar) flessenrek, een ventilatiesysteem, nul-graden-zone en functie voor automatisch ontdooien. Door dit soort inventiviteiten blijven jouw producten lang vers en heb je een hoog gebruiksgemak.

In de verschillende types kastmodellen van Bosch zit veel variëteit. De kleinere modellen van zo’n 100 liter zijn meer geschikt voor 1- of 2 persoons huishoudens. De grotere van 300 tot 400 liter voor huishoudens van 4 tot 5 personen. Er is de keuze voor een vriesvak, dat meestal ergens tussen de 15 en 40 liter is. Met name het assortiment aan inbouw kastmodel koelkasten van Bosch is groot, maar ook voor vrijstaand te plaatsen toestellen zijn er aardig wat opties.

Laagste prijs voor Bosch kastmodel koelkast

Slimster.nl scant permanent alle Nederlandse webshops voor huishoudelijke elektronica. Hierdoor beschikken wij altijd over de meest actuele info wat betreft prijzen, voorraden, aanbiedingen en levertijden. Jij ziet dus altijd bij welke webshop je jouw nieuwe Bosch koelkast het goedkoopst kunt kopen of het snelst kunt laten bezorgen.

Hierdoor weet jij zeker dat je bij Slimster.nl jouw favoriete kastmodel koelkast voor de laagste online prijs kunt aanschaffen!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste kastmodellen