Inventum kastmodel koelkast kopen

Inventum kastmodel koelkasten

Het Nederlandse Inventum bestaat inmiddels meer dan 100 jaar. Gevestigd in Arnhem produceert Inventum niet alleen witgoedapparaten, maar ook huishoudelijke apparaten en verzorgingsproducten. De slogan van Inventum is "Inventum maakt 't moment". Het bedrijf wil mensen samen laten genieten van bijzondere momenten die de dag compleet maken. Dit doen ze door kwalitatieve producten te bieden voor een goede prijs. Ook voor kastmodel koelkasten kun je bij Inventum terecht. Vergelijk op Slimster.nl alle Inventum kastmodel koelkasten en vind de beste online aanbieding!

2 resultaten
Inventum IKK1785S
Kastmodel koelkast , Inbouw , 300 l
Inventum IKK1785S
9,3
3 reviews
€ 579,-
4 prijzen
Kastmodel koelkast
177 cm
Inventum IKK1221D
Kastmodel koelkast , Inbouw , Energieklasse E
Inventum IKK1221D
8,2
8 reviews
€ 409,-
1 prijs
Kastmodel koelkast
122.5 cm

Inventum kastmodel koelkast kopen

Heb je een nieuwe Inventum koelkast gevonden waar je interesse naar uit gaat? Kijk snel in het prijsoverzicht achter ieder model. Hier vind je de actuele prijzen van diverse winkels. Zo kun je direct de prijzen kieskeurig vergelijken en de goedkoopste winkel selecteren. Zo betaal je nooit teveel voor een nieuwe Inventum kastmodel koelkast.

Retro Inventum koelkasten

Inventum heeft verschillende kastmodel koelkasten in het assortiment. Niet alleen de standaard inbouw kastmodellen, maar ook vrijstaande kastmodel koelkasten vind je bij dit Nederlandse bedrijf. Inventum is met sommige koelkasten de retro-stijl van concurrent Smeg achterna gegaan. Het gaat hier om koelkasten in "retro jaren 50 stijl" in diverse kleuren. Houd je niet van deze stijl? Inventum biedt ook verschillende standaard kastmodel koelkasten met of zonder vriesgedeelte. Er zijn energiezuinige modellen te vinden in het budget- en het middensegment. Wat zoek je precies in een nieuwe kastmodel ijskast van Inventum? Gebruik het filter links op de pagina om jouw voorkeuren door te geven. De resultaten vind je direct in het overzicht.

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste kastmodellen