Candy kastmodel koelkast kopen

Candy kastmodel koelkasten

Op zoek naar een kastmodel koelkast, maar wil je niet teveel geld kwijt zijn? Kijk dan eens naar de producten van Candy. Je vindt de kastmodellen van Candy in het budget- en het middensegment. Je hoeft niet bang te zijn om een minder goed product in huis te halen. Al jaren bewijst Candy dat je ook een uitstekende koelkast kunt kopen voor een lagere prijs. Op Slimster.nl tonen we je het actuele aanbod Candy kastmodel koelkasten, inclusief alle specificaties en de laagste prijzen!

2 resultaten
Candy CCT3L517FB
Kastmodel koelkast , Vrijstaand , Energieklasse F
Candy CCT3L517FB
Geen reviews
€ 734,-
2 prijzen
Kastmodel koelkast
176 cm
Candy CCODS 5142 NWH/N
Kastmodel koelkast , Vrijstaand , Energieklasse F
Candy CCODS 5142 NWH/N
Geen reviews
€ 579,-
1 prijs
Kastmodel koelkast
143 cm

Candy kastmodel koelkast kopen

Alhoewel de Candy kastmodel koelkasten van een scherpe prijs zijn voorzien, kan het nog altijd de moeite waard zijn om de actuele prijzen van diverse winkels kieskeurig met elkaar te vergelijken. Je kunt zomaar tientallen euro's besparen op de aanschafprijs. Kijk daarvoor in het prijsoverzicht achter iedere ijskast. Bij Slimster.nl betaal je nooit teveel voor een nieuwe Candy koelkast!

Grote kastmodel koelkasten van Candy

De kastmodellen van Candy zijn allen inbouw koelkasten, waarbij een vriesvak ook tot de mogelijkheden kan behoren. Wat opvalt aan de kastmodel koelkasten van Candy zijn de afmetingen. Voor een kastmodel zijn ze namelijk behoorlijk groot. Let hier op wanneer je een nieuwe koelkast aanschaft. Op onze website kun je de gewenste afmetingen gemakkelijk opgeven in het filter links op de pagina.

Ook selecteer je hier bijvoorbeeld de energieklasse en het aantal plateaus of groentelades. Zo vind je snel een nieuwe kastmodel koelkast die helemaal aan jouw wensen voldoet. Heb je meerdere resultaten gevonden na het invullen van het filter? Selecteer ze en klik op de "vergelijk" knop voor een vergelijkingsoverzicht.

Tip: Is een kastmodel toch iets te groot voor je en heb je een compacter model nodig? Bekijk dan eens alle Candy tafelmodel koelkasten hier op Slimster.nl!

Ben jij op zoek naar de beste koelkast?
Bekijk de beste kastmodellen