Oordoppen voor het slapen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Kun jij ’s nachts niet slapen door het gesnurk van een ander of door geluiden in jouw omgeving? Dan zijn oordoppen de uitkomst voor jou. Naast het feit dat je geen last hebt van geluiden om je heen, wordt jouw gehoor ook beschermd. Sommige mensen zijn overgevoelig voor geluid. Als jij hier last van hebt dan kun je overwegen om speciale oordoppen aan te schaffen.

Vrijblijvende afspraak in jouw buurt

Uit onderzoek is gebleken dat 20% van de Nederlanders het soms moeilijk vindt om de slaap te vatten. Deze slaapproblemen kunnen komen door teveel piekeren, maar ook door het snurken van de partner of omgevingsgeluiden. Bij omgevingsgeluiden kun je denken aan lawaaiige buren of lawaai op straat. Vaak is voor deze mensen slapen op een camping ook een probleem.

Een slechte nachtrust is niet alleen slecht voor je gezondheid, het maakt je vaak ook een stuk chagrijniger overdag. Gelukkig kunnen wij je helpen met oordoppen voor het slapen. Vraag via Slimster een vrijblijvende afspraak aan met een audicien in jouw buurt.

Oordoppen voor het slapen op maat laten maken?
Maak een afspraak

Oordoppen bij het slapen

’s Nachts oordoppen in doen zorgt er voor dat je vervelende omgevingsgeluiden niet meer hoort en dat je beter in slaap kunt vallen. Je hoeft niet bang te zijn dat je in de ochtend de wekker niet hoort, deze blijft namelijk gewoon hoorbaar. Het snurken van jouw partner of het lawaai van de buren hoor je echter niet meer dankzij de speciale filters. Op deze manier ben jij verzekerd van een goede nachtrust.

Wil jij oordoppen voor tijdens het slapen? Dan heb je twee opties. Je kunt standaard oordoppen kopen of oordoppen op maat laten maken. De standaard oordoppen zijn vaak goedkoper, maar zijn minder comfortabel en bieden minder bescherming tegen omgevingsgeluiden. De oordoppen van de StAr gecertificeerde audicien bieden 100% draagcomfort en 100% bescherming tegen omgevingsgeluiden.

Oordoppen tegen snurken

Heb je ’s nachts geen last van de omgevingsgeluiden, maar is het snurken van jouw partner het probleem waarom je de slaap niet kunt vatten? Dan hebben wij de oplossing voor je. Er zijn speciale oordoppen tegen snurkgeluiden verkrijgbaar. Deze oordoppen filteren het geluid van het gesnurk weg. Jij kunt de wekker horen, maar het gesnurk van jouw partner niet. Zo krijg je weer een goede nachtrust en kun je de dag weer aan. Deze oordoppen zijn zowel in een standaard uitvoering verkrijgbaar als op maat gemaakt.

slaap oordoppen

Gehoorbescherming op maat?

Laat nu jouw gegevens achter door je postcode bovenaan deze pagina in te vullen, zodat de StAr gecertificeerde audicien bij jou in de buurt contact met je op kan nemen om een afspraak te maken. Wacht niet langer en slaap binnenkort weer heerlijk. Tijdens jouw bezoek aan de hoorwinkel worden de verschillende mogelijkheden met je doorgenomen en krijg je advies op maat. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Kies altijd voor oordoppen op maat om de beste gehoorbescherming te krijgen!
Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Oordoppen voor het slapen